nieuws

Beelden van scooterongeluk George Clooney online te zien

Beelden van scooterongeluk George Clooney online te zien

Het scooterongeluk dat Hollywoodster George Clooney gisteren zou hebben gehad op het Italiaanse eiland Sardinië is vastgelegd door een camera langs de weg.

| Justine Wouterson

De videobeelden van de botsing zijn gepubliceerd op de website van de Italiaanse krant Corriera della Sera en staan inmiddels ook op Youtube.

Lees ook
Deze liefdevolle speech van zijn vrouw Amal brengt George Clooney in tranen

Enorme klap

Op de beelden is te zien dat de acteur met zijn motorscooter frontaal inrijdt op de voorkant van een Mercedes die op de verkeerde weghelft stilstaat om linksaf te kunnen slaan. Een scooterrijder voor hem weet de Mercedes nog net te ontwijken, maar Clooney botst met zijn Yamaha op de motorkap en wordt zichtbaar enkele meters de lucht in geslingerd. Andere automobilisten schieten meteen te hulp.

Enkele uren in het ziekenhuis

Het ongeluk gebeurde om 08.15 uur. Clooney, die een helm droeg, is met een ambulance overgebracht naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Olbia. De acteur bracht daar een paar uur door voor onderzoeken en onderging een MRI-scan. Hij heeft kneuzingen aan een arm en zijn knie en heeft last van zijn bekken.

Thuis aan het herstellen

Clooney is momenteel in Italië voor opnames van de serie Catch 22. “Hij is thuis aan het herstellen en komt er weer helemaal bovenop”, heeft zijn woordvoerder aan The Hollywood Reporter laten weten. Clooney verblijft in een villa in Puntaldia aan de noordoostelijke kust van Sardinië.

Onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren:

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: Corriera della Sera | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser