Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Jan Versteegh en Tim Hofman genomineerd voor OUTtv Media Awards

Jan Versteegh en Tim Hofman genomineerd voor OUTtv Media Awards

Jan Versteegh en Tim Hofman zijn genomineerd voor de OUTtv Media Award 2016. De award wordt elk jaar uitgereikt aan een persoon die homoseksualiteit positief onder de aandacht wist te brengen.

| Boris Lemereis

Jan en Tim worden geprezen om hun werk voor de coverfoto van de L’HOMO.

Lees ook: Gay Pride-nummer Jan Versteegh: ‘We zijn allemaal een beetje gay’

Genomineerden
En onder de genomineerden zitten meer bekenden. Naast Jan en Tim zijn Douwe Bob, Ellie Lust, Lucien Spee en Diva MayDay. Vorig jaar nam politicus Boris Dittrich de prijs in ontvangst. Een jaar eerder was het presentator Mirella van Markus.

Zoenend op de cover
Marc Putman, de Europees directeur van OUTtv, vindt de nominaties makkelijk te verklaren.“Douwe Bob maakte biseksualiteit bespreekbaar door er openlijk over te praten, Diva MayDay vecht voor gelijke rechten, Ellie Lust zet zich in voor de veiligheid van de LHBT-gemeenschap, Lucien Spee zette het jubileumjaar van het homohuwelijk extra in de verf en Tim en Jan hebben internationaal heel wat losgemaakt door zoenend op de cover van de L’HOMO. te staan.”

Stemmen voor de OUTtv Media Award kan tot 2 oktober op deze website. De award wordt een week later op Coming Outday uitgereikt.

NIEUWS | L'HOMO. | BEKEND

Bron: OUTtv | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser