Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Hoe makkelijk dit zestienjarige meisje aan botox kan komen, is bizar

In de nieuwe serie ‘Generatie Botox’ van YouTube-kanaal Concentrate Velvet onderzoekt presentatrice Iris Enthoven (23) de wereld van botox. En dat leidt tot bizarre situaties.

| Marloes van Wijnen

Zo komt ze er deze week achter hoe makkelijk meisjes van zestien in aanmerking kunnen komen voor een behandeling.

Zestienjarige aan de botox

In de aflevering is te zien hoe Iris zich aan de telefoon voordoet als zestienjarig meisje, om er zo achter te komen of jonge meiden in aanmerking kunnen komen voor botox. Ze belt twintig klinieken op, waarvan er acht (40 procent) zeggen dat ze de tiener wel kunnen helpen.

Schokkende resultaten

Dat is al schokkend op zich, maar: eerst zien, dan geloven. En dus bracht Iris met de zestienjarige Fay een bezoek aan de klinieken, om erachter te komen of dit in het echt ook zo makkelijk is als aan de telefoon. De resultaten zijn bizar – al slaagt het experiment niet bij alle klinieken. Een arts herkent Iris uit een van de afleveringen en wordt woedend.

Meer weten over botox? Op het LINDA.festival geeft Velthuis kliniek je gepast advies over plastische chirurgie, botox, fillers en huidverbetering.

Lees ook
Demi gebruikt al sinds haar negentiende botox en fillers: ‘Liever dat dan drugs’

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

VIDEO'S | NIEUWS | BEAUTY | OPMERKELIJK | LIJF & LEDEN

Bron: YouTube/Generatie Botox | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser