nieuws

Geen rode stoel voor Guus volgend jaar: de zanger stopt bij 'The Voice'

Guus Meeuwis (44) neemt na één seizoen alweer afscheid van ‘The Voice of Holland’. Dat vertelde de zanger vanochtend in ‘Evers Staat Op’.

| Charlotte Sun

“Ik heb er ontzettend van genoten en ik heb echt een wereldtijd gehad, maar ik zit volgend jaar niet in de stoel.”

Lees ook
‘The Voice’-deelnemer Ivar (25) zocht heil in drank en drugs

Stoppen
Guus maakte in oktober nog zijn debuut als coach in de RTL 4-talentenjacht. Aanstaande vrijdag, als de winnaar van het zevende seizoen wordt gekozen, zal hij voorlopig voor het laatst te zien zijn in de rode stoel. Guus geeft aan volgend jaar veel op de planning te hebben staan: “Als je The Voice goed wil doen moet je er voor honderd procent voor gaan en dat gaat volgend jaar niet.”

Volgend jaar
De Brabander was niet de enige nieuwe coach, ook Waylon nam voor het eerst plaats op de rode stoel. Waylon is er volgend jaar wél graag weer bij, vertelde hij aan Metro. “Ik zou het wel heel tof vinden, maar ik heb er nog niks over gehoord. Ik hou me dus maar vast aan de gedachte dat geen bericht goed bericht is, haha!”

Ali B
Dat Ali B ook in de achtste reeks weer op de draaiende stoelen zit, is in elk geval wél zeker. “Ik ben er volgend jaar weer bij. Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Vergelijk het met voetbal: als het Nederlands elftal speelt, zijn er zestien miljoen coaches die er iets van vinden. Dat is bij The Voice ook. Als je dan een van de vier echte coaches bent, is dat een enorme eer”, vertelt hij in Metro. Ook Sanne Hans is erbij, voor zover ze weet: “We hebben het heel fijn, dus als ze me weer vragen zeg ik graag ja. Ik zie het als een mooie aanvulling op mijn carrière, maar geen invulling van.”

Opvolger
Guus liet zich op Radio 538 nog niet uit over zijn opvolger, maar er wordt gefluisterd dat Anouk weer terugkeert. Anouk tekende namelijk eerder een contract voor twee seizoenen, maar was er dit jaar niet bij vanwege de komst van haar zesde kind.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: ANP | Foto: LINDA. 150 Valentina Vos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Meer nieuws

Lees dit ook even

Meer nieuws

Please update your browser