Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Nieuw seizoen 'Zondag met Lubach' trapt af met 'Glennis Grace's Heartbreaking Story'

In een nieuw seizoen van ‘Zondag met Lubach’ (VPRO) gisteravond aandacht voor Glennis Grace, die in de finale staat van ‘America’s Got Talent’.

| Jet Canneman

Terwijl wij Glennis Grace hier in Nederland kennen als een succesvol zangeres, wordt ze in Amerika heel anders neergezet.

Glennis Grace

De Amerikanen smullen van het verhaal dat Glennis een alleenstaande moeder is die haar droom – een carrière als zangeres – probeert waar te maken. Wij kennen Glennis toch een tikje anders hier, en daar maakte Lubach een scherp satirisch filmpje over: Glennis Grace’s Heartbreaking Story.

Spijker op z’n kop

Op Twitter wordt het filmpje enthousiast ontvangen:

Lees ook
Oproep van Arjen Lubach om Facebook te verwijderen gaat internationaal

De hele aflevering van Zondag met Lubach kijk je hier terug.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: NPO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lisbeth van LintelLisbeth van Lintel

Ik kijk hier een beetje met een dubbel gevoel na. En toch ben ik voor Glennis, er zit een verschil in tussen bekend zijn in Nederland en bekend zijn in Amerika, rest van de wereld. Dit weet meneer Lubach ook heel goed. Wat is leuker, een filmpje die gedeeld wordt in Nederland of een filmpje (in het engels) die gedeeld wordt over de hele wereld.. Dit is toch een gevalletje: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.. Jammer dat 'wij nederlanders'zo voorspelbaar zijn. Glennis, go get them girl

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser