Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Wát een toptalent en zo lief: Yosina (11) wint 'The Voice Kids' 2018

Wát een toptalent en zo lief: Yosina (11) wint 'The Voice Kids' 2018

Lief, bescheiden en een gewéldige zangeres. Yosina (11) mag zich na een superspannende finale winnaar van ‘The Voice Kids’ noemen. 

| Belinda Janssen

Het piepjonge talent liet na een bloedstollende avond haar concurrenten Stella (11), Eefje (11) en Kaylee (15) achter zich.

Lees ook
Eén en al girl power: alleen maar meiden naar de finale van ‘The Voice Kids’

Seizoen vol toppertjes

In ons kleine land bárst het van het muzikale talent. Dat is dit zevende seizoen toch wel weer bewezen. De afgelopen weken heeft Nederland kunnen genieten van jonge muzikanten in spe die stuk voor stuk opvielen dankzij hun fantastische stem, opvallende performance en genoeg bravoure om de wereld te veroveren.

Lees ook
Zó doet Senna (13) auditie: in een paar seconden álle stoelen om in ‘The Voice Kids’

Studiebeurs én een single

Yosina Rumajauw viel daarnaast op door haar bescheiden karakter en haar vermogen tot het gul delen van de spotlights en succes. De andere deelnemers zijn haar vrienden geworden, maar gisteren kon er toch maar één de winnaar zijn. Ze kreeg van de kijkers de meeste stemmen, waarmee ze meteen haar coach Marco Borsato naar de overwinning hielp. Daarmee haalde ze bovendien 25.000 euro voor een studiebeurs binnen en mag ze een single opnemen. De elfjarige scholiere uit Olst nam de prijs glunderend in ontvangst, terwijl haar familie zo ongeveer de tribune afbrak van blijdschap en trots.

Bye Bye Douwe, hallo Anouk

De finale van The Voice was meteen het moment om groot nieuws bekend te maken: coach Douwe Bob verlaat zijn stoel om weer aan zijn eigen muziek te werken. Zijn vervanger is er één die door de volwassen Voice-deelnemers al jaren gerespecteerd en gevreesd wordt: Anouk. Als moeder van zes kinderen (zou er daar niet toevallig eentje bij zitten die mee wil doen aan The Voice Kids?) weet ze als geen ander hoe ze met jonge mensen moet omgaan. Wij verheugen ons nu al op het komende seizoen.

Lees ook
Douwe Bob stopt als coach bij ‘The Voice Kids’ en maakt meteen zijn opvolger bekend

Alles is leuk aan Yosina

Ruim 1,4 miljoen kijkers zagen hoe Yosina er met de winst vandoor ging. Niet alleen haar stem, maar ook haar aangename persoonlijkheid viel in de smaak. Met de gunfactor zit het dus wel goed voor deze dame, die het ongetwijfeld ver gaat schoppen in de muziekwereld.

Bekijk het fragment hier:

Yosina zingt Bij Mij, een vertaling van Oleta Adams’  Get Here:

Zo mooi: Yosina zingt Jij bent de liefde, een nummer van Maan:

En dan ook nog een duet met volwassen Voice-winnares Maan, wie wil dat nu niet? Yosina zong haar collega bijna van het podium tijdens hun uitvoering van Cyndi Laupers Girls Just Want To Have Fun:

Bekijk de hele aflevering van The Voice Kids hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot The Voice Kids

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser