Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Yfke Sturm vertelt in tranen over haar heftige ongeluk: ‘Ik was net moeder geworden’

Yfke Sturm vertelt in tranen over haar heftige ongeluk: ‘Ik was net moeder geworden’

In ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ zagen we gisteravond hoe gelukkig Yfke Sturm is met haar man en zoontje in Londen. Maar als ze vertelt over haar ongeluk wordt het haar even te veel.

| Jet Canneman

Ze realiseert zich maar al te goed dat het allemaal ook heel anders had kunnen aflopen.

Lees ook
Yfke Sturm: ‘Ik herinner me niets van het ongeluk’

Coma
Aan Peter van der Vorst vertelt ze over de onfortuinlijke dag, bijna twee jaar geleden. “We waren op een boot en hadden een surfboard met een motor eronder. Toen vriendinnen voorstelden om het te proberen, ben ik er ook op gegaan. Helaas viel ik eraf, maar de motor bleef aan waardoor het board keihard tegen mijn hoofd aankwam.” Yfke kan zich nauwelijks meer iets van het ongeluk herinneren: “Ik weet alleen nog dat ik op de schoot van mijn man lag en dat hij zei: ‘Doe maar rustig, het komt goed, we gaan naar het ziekenhuis.’” Omdat ze ook een epileptische aanval kreeg en haar hoofd erg opgezwollen was, besloten de artsen haar een paar dagen in een kunstmatige coma te brengen.

Lees ook
Nicolete Kluijver openhartig over ziekte: ook Peter van der Vorst is in tranen

Zonder moeder opgegroeid
Gelukkig is Yfke weer helemaal hersteld, al heeft ze er een klein deukje in haar hoofd aan overgehouden. Als Peter opmerkt dat Yfke het verhaal vrij onbewogen vertelt, breekt ze. Ze geeft toe dat het haar wel nog steeds veel doet, helemaal omdat ze destijds net moeder was geworden. “Ik had net een zoontje gekregen, hij was zes weken. Als het anders was afgelopen, was hij zonder moeder opgegroeid.”

Bekijk de hele aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren hier.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

Een dag samen met je vriendinnen lachen, proeven en shoppen? Kom naar het LINDA.festival op 10 & 11 juni. Bekijk het programma en koop tickets hier. Pssst… Linda komt ook.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: RTLXL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Esther BroeksteegEsther Broeksteeg

Een kind van 1,5 jaar ook kookles?.....Toen ik dat hoorde werd wederom bevestigd dat geld geen geluk maakt maar waanzin!

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser