fragment gemist

Wát een stem: Maan zingt opera in 'Beste Zangers' en verrast kijkers

Deze week in ‘Beste Zangers’ (AVROTROS) stond zangeres Tania Kross centraal. Maan trapte af met ‘Nessun dorma’ uit een Italiaanse opera en legde de lat daarmee torenhoog. 

| Kirsten Zijderveld

Zelfs kijkers die geen fan waren van de zangeres, gaven na het zien van dit optreden toe op Twitter dat ze haar tóch wel erg goed vinden.

Lees ook
Anita Meyer laat Brace en Maan huilen bij ‘Beste Zangers’

Buiten hun comfort zone
Ook Tania Kross was ontzettend onder de indruk van het optreden en hield het niet droog. Toch was Maan niet de enige verrassing van de avond, aangezien iedere kandidaat iets zong dat buiten hun comfort zone lag. Dennie Christian kroop in de huid van Alice Cooper (omdat Tania haar állereerste single van deze rockzanger kocht) en zong Poison.

Nog nooit zo zenuwachtig
De van oorsprong schlagerzanger kreeg zwarte make-up rond zijn ogen à la Cooper en leek zich daardoor nóg beter te kunnen inleven in de rockzanger. Vervolgens zagen we Brace, die nog nooit zó zenuwachtig was als gisteravond. Hij ging Ave Maria zingen, een lied dat voor de rapper totaal buiten zijn comfort zone ligt. Tommie Christiaan kreeg alle kijkers stil met zijn prachtige versie van Caruso (vooral bekend omdat Luciano Pavarotti het heeft gezongen).

Tania in tranen
Kenny B zong voor Tania haar lievelingsnummer: Fast Car van Tracy Chapman. Als afsluiter heeft Anita Meyer Tania tot tranen toe geroerd met Somewhere uit The West Side Story. Laatstgenoemde ‘won’ volgens Tania dan ook de avond. Volgens sommige kijkers had Maan moeten winnen.

Kijk hieronder de andere optredens nog eens terug of bekijk hier de hele aflevering van Beste Zangers.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: AVROTROS | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser