fragment gemist

Wanita raakt in 'DNA Onbekend' zo overstuur van uitslag DNA-test dat ze flauwvalt

Wanita raakt in 'DNA Onbekend' zo overstuur van uitslag DNA-test dat ze flauwvalt

Wanita’s moeder was er vanaf haar geboorte van overtuigd dat ze de verkeerde baby uit het ziekenhuis meekreeg. Hierdoor heeft ze haar dochter nooit geaccepteerd, maar is Wanita wel echt een kind van andere ouders?

| Jet Canneman

Om voor eens en altijd een eind te maken aan de onzekerheid wordt het DNA van Wanita vergeleken met dat van één van haar zussen.

Lees ook
Verrassende uitslag in ‘DNA Onbekend’: hoeveel vaders hebben deze zeven zussen?

Verkeerde baby mee naar huis
Als Wanita dertig jaar geleden in een ziekenhuis in Suriname wordt geboren, heeft haar moeder al snel na de geboorte het gevoel dat er iets mis is. Het kind in het wiegje naast haar bed lijkt niet op haar andere vijf kinderen, zo is ze veel donkerder. Als een donkere vrouw bij haar op de kamer een lichter kindje mee naar huis neemt, weet Wanita’s moeder het zeker: hun baby’s zijn verwisseld. Ze trekt meteen aan de bel bij artsen, maar die stellen dat het onzin is en uiteindelijk neemt ze Wanita toch mee naar huis.

Zelfmoordplannen
Maar haar moeder kan Wanita niet accepteren als haar eigen kind, wat een enorme invloed heeft gehad op het leven van Wanita. Zo kreeg ze geen liefde van haar moeder, waardoor ze als jong meisje al probeerde weg te lopen en zelfs aan zelfdoding dacht. Zelf is Wanita er ook van overtuigd dat ze niet in dit gezin hoort: ze heeft zich altijd anders gevoeld en ziet ook veel uiterlijke verschillen. Hoewel de houding van haar moeder haar altijd veel pijn deed, heeft ze gelukkig wel een goede band met haar zussen.

Lees ook
Rensces halfoom beweert dat hij haar vader is: ‘Ik schaam me er niet voor’

Nieuws komt keihard binnen
Het is dan ook haar zus Carmelita die uiteindelijk DNA Onbekend inschakelt. Ze ziet hoeveel last Wanita nog steeds heeft van de hele situatie. Als Caroline Tensen laat weten dat de DNA-test uitwijst dat Wanita en Carmelita toch echt volle zussen zijn, wordt het Wanita teveel. Dit nieuws emotioneert haar zó dat ze flauwvalt.

Wat zou haar moeder van de uitslag zeggen?
Kijkers kunnen nauwelijks geloven dat een moeder haar kind jarenlang afwijst:

Bekijk het fragment hier vanaf minuut 35.41.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: NPO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Meer fragment gemist

Please update your browser