fragment gemist

Vuile oorlog in 'Expeditie Robinson': zó drijft Roeland Shelly tot het uiterste

Vuile oorlog in 'Expeditie Robinson': zó drijft Roeland Shelly tot het uiterste

De afgelopen weken is de sfeer tot onder het dieptepunt gedaald in ‘Expeditie Robinson’. En nét toen je dacht dat het niet erger kon, begon Roeland een smerige oorlog met Shelly.

| Belinda Janssen

Roeland etterde nog erger dan de pijnlijke pusbult op Shelly’s bil. Let op: spoilers.

Lees ook
Verraad en valsigheid: zó smerig wordt het spel gespeeld in ‘Expeditie Robinson’

Is Roeland écht zo onsympathiek?
Nee, het wordt nóóit meer gezellig bij Robinson. Tenminste, niet met deze kandidaten. Verdeel en heers is al weken het devies en elke week weer wordt de kijker verrast met nóg viezere spelletjes. Wie een beetje paranoïde is ingesteld, vraagt zich ongetwijfeld af: staat dit in een script wat de programmamakers speciaal voor de deelnemers hebben geschreven? Want het gedrag van kandidaat slash acteur Roeland Fernhout was ronduit absurd gisteren. Laten we hopen, nee bidden, dat Roeland niet écht zo onsympathiek is.

Shelly houdt zich sterk, ondanks pusbil
Roeland ontpopte zich gisteren tot een ware tiran op het eiland. Shelly daarentegen, deed haar achternaam eer aan. Na een zware proef waarbij La Sterk zich als een bikkel staande hield tussen sterke spelers Carlos en Herold, ging Roeland he-le-maal los. Shelly waagde het namelijk, nadat ze wegens een abces in haar bil al nachtenlang niet geslapen had, om een stukje bladermatras te vragen. Roeland ontplofte zo ongeveer. Volgens hem gedroeg Shelly zich als een soort prinses op de erwt en bleek uit haar sterke proef dat ze helemaal niet zo ziek was als ze beweerde.

Zelfs Soundos lijkt opeens heel lief
En dat was nog niet alles. Nadat Shelly even gepaste afstand nam en met ingehouden woede oliebollen ging bakken, viel Roeland haar wéér aan. Ze zou lui zijn, de hele dag zitten niksen en het werk door anderen laten doen. Shelley hapte keihard terug: “Wat ben jij een kinderachtige man. Wat ben jij gemeen.” Maar vanwege het fatsoen in haar ontstoken donder, legde ze het volledig af tegen de tirannieke Roeland. Met zijn valse actie zorgde Roeland ervoor dat de andere zwarte schapen van het programma opeens makke lammetjes leken. Zelfs Soundos schrok van Roelands aanval: “Hier schrik ik zelfs van. Zullen we nu als toetje de sfeer aansnijden?”

Excuses? Mijn reet!
Roelands gedrag was niet alleen onacceptabel, het was ook nog eens behoorlijk ontactisch. Met een paar stemmen op zak had Shelly ruimschoots de gelegenheid om hem af te straffen met een enkeltje naar huis. Met die gedachte in zijn achterhoofd bood Roeland haar op lachwekkende wijze ook nog eens de meest ongemeende excuses allertijden aan. Shelly trapte er niet in, maar bleef bewonderenswaardig kalm. Met een zelfbeheersing waar Moeder Theresa nog een voorbeeld aan zou kunnen nemen, stuurde ze niet Roeland, maar Herold naar huis. Met als bijna ondraaglijke consequentie dat ze voorlopig nog wel even opgescheept zit met haar kwaadaardige kwelgeest.

Lees ook
Gezelligheid is ver te zoeken: Soundos vuilbekt er weer op los in ‘Expeditie Robinson’

Roeland krijgt ervan langs op Twitter
Op Twitter was grote verbijstering over het bijna psychopathische gedrag van Roeland. Vol ongeloof vroeg men zich af: “Dit kan toch niet écht zijn?”

Shelly bakte oliebollen, maar kreeg op haar vet van Roeland. Bekijk het fragment hier:

Al bij de verdeling van de ‘matrassen’ ging het mis:

Welja, tijdens de Eilandraad deed Roeland de discussie nog eens dunnetjes over:

Gelukkig was het elders wél gezellig, mede dankzij een exquise buffet van tonijn. Niels kwam helemaal los en beleefde een ware bromance met Kai:

Bekijk de hele aflevering van Expeditie Robinson hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot Expeditie Robinson

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser