Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Vakantie vieren op een spirituele camping is leuk, maar de uitspraak... blijft lastig

De meeste mensen gaan vooral op vakantie voor hun rust, maar er zijn ook vakantievierders die en passant nog iets over de zin van het leven hopen te ontdekken. Zij kunnen terecht op een spirituele camping.

| Jet Canneman

In het vakantieprogramma Groeten van MAX vertellen deze kampeerders waarom ze voor zo’n bijzondere camping hebben gekozen.

Vier elementen

Op de camping zijn de vier elementen gesitueerd, “zodat de mensen zich bewust worden van hoe deze elementen in hun eigen leven een rol spelen.” En zo kan het dus zijn dat je met je medekampeerders met blote voeten tussen het speelgoed in de zandbak staat voor een bewustzijnsmeditatie, om zo het element aarde te voelen. Hoewel je verwacht dat deze kampeerders in al hun spiritualiteit op zoek zijn naar ‘de weg’, is daarvan geen sprake, zo legt een vakantieganger uit: “We nemen altijd een kaart mee, want zomaar in de wilde weg lopen, dat doen we niet.”

Tongbreker

Met dat hele spiritualiteit hebben ze überhaupt niet zoveel verklappen deze kampeerders zelfs, die toegeven vooral voor de ruime kampeerplekken naar de camping te komen. Sterker nog: het woord ‘spiritualiteit’ uitspreken is al een hele toer voor sommige vakantiegangers, wat weer voor wat gegniffel zorgde bij kijkers thuis.

Lees ook
Touringcarbedrijf laat ouderen toilet niet gebruiken tijdens busreis

Bekijk het fragment hier vanaf minuut 12:18.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: NPO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser