Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Kordate Truus (71) geeft Paulus (74) liefdesadvies in 'First Dates'

Kordate Truus (71) geeft Paulus (74) liefdesadvies in 'First Dates'

Ware liefde kent geen leeftijd. Maar ook voor ouderen is het lastig om een échte match te vinden, zo bleek gisteren in ‘First Dates’. Ook al heb je nog zoveel gemeen.

| Belinda Janssen

Paulus (74) en Truus (71) hebben allebei behoorlijk wat meegemaakt in hun leven, en zoeken een nieuwe liefde om nog fijne jaren mee te beleven.

‘Geen tattoos en piercings’

“Geen tattoos, geen piercings en een natuurlijke uitstraling.” Paulus weet wel wat hij zoekt in een vrouw, en vooral ook wat niét. Anderhalf jaar geleden verloor hij zijn echtgenote en sinds die tijd voelt hij zich eenzaam. Truus heeft helaas ook een zwarte pagina in haar leven achter de rug: zij verloor haar man na een slopende ziekte. Maar met haar goedverzorgde uiterlijk en haar kleurige kleding straalt ze één en al positiviteit uit. “Dit is meteen een mooi excuus om een nieuwe jurk te kopen. Ik ben naar de kapper geweest, heb mijn wenkbrauwen gedaan, keurig.”

Truus geeft Paulus advies in ‘First Dates’

Toch lijkt het duo niet helemaal te klikken. Kordate Truus, die ‘niet geclaimd wil worden door een man’, gaat graag de diepte in tijdens een gesprek. Het valt haar op dat Paulus veel over zichzelf praat, en dan vooral over het feit dat hij een koninklijke onderscheiding heeft gekregen, maar haar geen enkele vraag stelt over wat haar bezighoudt. Ze wijst hem streng terecht.

Lees ook
Kijkers kunnen er níet over uit hoe onbeschoft Lisa is tijdens ‘First Dates’

Allebei op Facebook

Tijdens het gesprek wordt duidelijk dat ze allebei nog veel aan hun overleden partners denken, en dat schept wél een band. Bovendien zitten ze allebei graag op Facebook, waarbij Paulus als nickname ‘Slagroom’ gebruikt. Ze besluiten dat ze elkaar nog wel eens willen zien, maar voor de kijkers is inmiddels wel duidelijk dat dit geen liefdesmatch is.

Lees ook
Evelien zoekt een man met humor, maar ‘First Dates’ is voor haar geen lachertje

Twitter geniet

De date van Paulus en Truus was niet erg romantisch, maar wel aandoenlijk om te zien, vonden de kijkers. Vooral pittige Truus kon op bijval rekenen.

De hele aflevering van First Dates bekijk je hier. Het fragment begint op 27.50 minuten. 

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: Screenshot First Dates

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser