Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Kiezen of delen: Collin en Laura krijgen verleidelijk aanbod in 'The Voice'

De kandidaten van ‘The Voice of Holland’ zijn soms zó goed, dat de coaches óók niet weten wie ze moeten kiezen. Lil Kleine deed zijn pupillen Collin en Laura dan ook een bijzonder voorstel.

| Belinda Janssen

Na een buitengewoon fraaie battle stelde hij voor dat ze allebéi in zijn team zouden blijven als duo, maar dat pakte toch wat anders uit.

Briljante battle

Singer-songwriter Laura Beekman (23) en zanger Collin Hoeve (35) barsten allebei van het talent. De battle die ze gisteren streden in The Voice, draaide uit op een prachtig duet dat suggereerde alsof het tweetal al járen samen is. Hun uitvoering van Hurt Somebody van Noah Kahan en Julia Michaels was werkelijk wonderschoon. Hun stemmen pasten perfect bij elkaar en de combinatie van Engels en Nederlands pakte goed uit.

Samen door in ‘The Voice’

Voor coach Lil Kleine was het ondoenlijk om te kiezen tussen het tweetal. Hij deed Laura en Collin dan ook een verleidelijk voorstel: ze mochten sámen door in het programma. Collega Waylon spoorde hen daarbij aan: “Met zijn tweeën zijn jullie unieker dan alleen.” Maar hun blikken spraken boekdelen, en na enig aandringen van Anouk -“gewoon je eigen ding doen” gaven ze eerlijk aan dat toch niet zo’n goed idee te vinden. Gezien de verschillende taalvoorkeuren zouden ze dan “de rest van hun leven Holiday in Spain moeten zingen” en dat zagen ze niet zitten.

Lees ook
‘The Voice’-kandidaat Ginger valt af tijdens battles, maar tekent platencontract bij Mr. Probz

Samen uit, alleen naar huis

Na lang aarzelen koos Kleine voor Collin. Het publiek en de kijkers keken ademloos toe: wie zou Laura ‘stelen’? Helaas, dat gebeurde tegen ieders verwachting in niet, dus na het momentje van keuzestress werd het een enkeltje huiswaarts voor Laura. Slim gespeeld of domme zet? Kleine beloofde Laura wél dat hij haar gaat helpen met haar carrière. Hopelijk horen we daar snel meer over.

Songfestival-waardig

De kijkers thuis waren diep onder de indruk van Laura en Collins duet, dat volgens sommigen regelrecht Songfestival-waardig was. Maar Laura’s stille aftocht had niemand verwacht.

Lees ook
Waylon pakt Jade snoeihard aan tijdens ‘The Voice’: ‘Je hebt geen idee wat voor fucking attitude je hebt’

Bekijk het fragment waarin Lil’ Kleine Collin en Laura zijn bijzondere aanbod doet:

De hele aflevering van The Voice of Holland bekijk je hier. Kun je het fragment niet zien, kijk dan hier.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot The Voice of Holland

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser