Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Stephany ziet in 'The Rotterdam Project' na jaren haar 'stiefvader' weer en stelt een ontroerende vraag

Stephany ziet in 'The Rotterdam Project' na jaren haar 'stiefvader' weer en stelt een ontroerende vraag

Het prachtige ‘The Rotterdam Project’ (RTL4) laat elke week weer bij kijkers de tranen over de wangen lopen. Zo werd de jonge moeder Stephany gister na jaren herenigd met haar oom.

| Jet Canneman

En voor deze oom, die ze ook wel haar stiefvader noemt omdat hij haar jaren heeft opgevangen toen ze het heel moeilijk had, heeft ze een heel belangrijke vraag.

Niet stabiel

Haar oom nam Stephany in huis toen ze elf jaar oud was en hij hoorde dat ze het erg moeilijk had thuis. Jaren woonde ze bij hem, maar nu heeft ze hem inmiddels al zo’n zes jaar niet meer gezien. Doodzonde, vindt Beau, en hij probeert daarom Stephany over te halen om weer contact te zoeken. En hoewel ze eerst nog wat tegensputtert – “Ik ben nog niet stabiel dus ik wil niet dat hij me zo ziet” – besluit ze later toch contact op te nemen.

Lees ook
Dakloze Patrick kan geluk niet op, maar voelt zich ook eenzaam door ‘The Rotterdam Project’

Angst na horrorbevalling

En maar goed ook, want haar oom Ivo vindt het heel fijn om Stephany weer te zien. “Ik ben meteen naar haar toegegaan, want ik wist dat het moeilijk was voor haar. Ik mis haar ook.” Stephany heeft meteen ook een hele belangrijke vraag aan Ivo: “Ik wil hem vragen of hij voogd wil worden van mijn zoontje Diviano.” Iets wat is zichtbaar moeilijk voor Stephany om te vragen. Eerder vertelde ze Beau al over haar horrorbevalling van haar zoontje, waarna ze altijd bang is gebleven dat hij alleen achter blijft als ze er niet meer is. Maar Beau stelt haar gerust: “Jij wordt 110.”

Bekijk het fragment hieronder. Werkt de video niet? Klik dan hier.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: RTLXL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser