Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Sylvie Meis spreekt: 'Ik heb óók recht op een privéleven'

Sylvie Meis spreekt: 'Ik heb óók recht op een privéleven'

Sylvie Meis praat zelden zélf met de pers. Gisteren gaf ze tóch een interview aan ‘Shownieuws’ en vertelde wat al die aandacht voor haar persoon met haar doet.

| Belinda Janssen

Sylvie heeft besloten om haar privéleven voortaan te koesteren, zo vertelde ze aan Shownieuws (SBS 6).

Sylvie spreekt
De wildste verhalen deden over haar de ronde. Na haar scheiding van voetballer Rafael van der Vaart en diens relatie met haar voormalige beste vriendin Sabia Engizek, kwam Sylvie in een soort snelkookpan terecht. Toch hield ze zich altijd opvallend op de vlakte. Slechts zelden sprak ze zélf over de gebeurtenissen en de roddels. Gisteren was ze -even- opvallend openhartig bij Shownieuws in een exclusief interview met reporter Koos van Plateringen.

Recht op privé-leven
Het was niet gemakkelijk om haar hoofd koel te houden tijdens de publicitaire storm die over haar heen kwam. Maar Sylvie heeft de afgelopen jaren ontdekt wat écht belangrijk voor haar is. Daarbij vormt haar zoon Damian de spil van haar bestaan. Ook hij werd voortdurend geconfronteerd met de roddels over zijn vader en moeder. “De grens was voor mij bereikt toen allerlei psychologen gingen analyseren hoe mijn zoon op bepaalde foto’s keek.” Of Sylvie de paparazzi helemaal zal kunnen ontlopen, valt te betwijfelen, maar ze claimt voortaan wél haar eigen privédomein.

Bekijk het fragment hier:

Bekijk hier de hele aflevering van Shownieuws op Kijk.nl.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: Kijk.nl | Foto: Kijk.nl

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser