Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Mariëlle maakt stiekem surprises voor anderen: 'Ze mogen niet te perfect zijn'

Mariëlle maakt stiekem surprises voor anderen: 'Ze mogen niet te perfect zijn'

Voor iedereen die dit jaar ook weer totaal gestrest last minute een surprise in elkaar draait: er is hoop. Mariëlle Hanegem uit Dronten knutselt in het geniep jouw surprise in elkaar.

| Jet Canneman

En daarom mogen ze niet té mooi zijn.

‘Zelfgemaakt’

De klanten van Mariëlle willen natuurlijk zelf graag met de eer strijken, dus mogen de surprises er niet te professioneel uitzien, realiseert Mariëlle zich. Al is dat nog best lastig als je zo bizar goed bent met papier maché als deze knutselkoningin. Moeiteloos draait zij de meest uiteenlopende voorwerpen in elkaar: van bladblazers tot Fortnite-lama’s.

Lees ook
Met deze handige surprise-tips verloopt Sinterklaas zowaar een keer zonder stress

Helemaal volgeboekt

Voor wie nu denkt op het laatste moment nog onder die rotklus uit te komen door Mariëlle in te schakelen, hebben we slecht nieuws: ze is is dit jaar al volledig volgeboekt met veertig surprises in de planning. Op de vraag waarom ze zich een slag in de rondte knutselt, voor anderen nota bene, is Mariëlle – die het liefst nog in de zomer surprises zou maken – duidelijk: “Het is een aparte hobby, laten we het daar maar op houden.” Hoeveel je voor een papieren kunstwerk betaalt, is ook een surprise, want dat wordt in het filmpje niet bekendgemaakt.

Kijk de hele uitzending van Hart van Nederland hier terug.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: SBS6 | Foto: SBS6

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser