fragment gemist

Gezelligheid is ver te zoeken: Soundos vuilbekt er weer op los in 'Expeditie Robinson'

Gezelligheid is ver te zoeken: Soundos vuilbekt er weer op los in 'Expeditie Robinson'

Het spel wordt steeds vuiler gespeeld in ‘Expeditie Robinson’. Zeker nu er zoveel gewisseld wordt in de kampen. Let op: spoilers.

| Belinda Janssen

De gezelligheid is inmiddels ver te zoeken bij de kandidaten.

Lees ook
We leggen je uit waarom iedereen het over Soundos heeft in ‘Expeditie Robinson’

Richard is zijn oogappeltje kwijt
Nadat voetballer Richard Witschge en zijn dochter Joëlle uit elkaar zijn gehaald, zijn de verhoudingen behoorlijk op scherp gezet. Richard biecht voor de camera op dat hij desnoods bereid is om een proef te saboteren, om zo te voorkomen dat zijn oogappeltje op het andere kamp uit het spel wordt gestemd.

Bekend versus onbekend
Hoogst amusant blijft de relatie tussen de Bekende en de Onbekende Nederlanders. Zo gedragen Carolina en Soundos zich volgens de ‘gewone’ deelnemers als verwende diva’s: ze dragen niks bij aan de groep en willen alleen maar slapen. Soundos snurkt zelfs onbeschaamd door de afwas heen. En dan durft ze ook nog te klagen over haar bed. Zo maak je bepaald geen vrienden.

Soundos is klaar met iedereen
De veelbesproken cabaretière heeft haar energie voor andere zaken nodig: het afzeiken van de andere kandidaten. Als rivale Marieke Elsinga ter sprake komt, maakt Soundos veelbetekenende braakgeluiden: “Ik kan haar naam niet eens uit mijn mond krijgen.” Dat komt nooit meer goed, tussen die twee.

Lees ook
Minder Soundos in ‘Expeditie Robinson’, maar ze blijft onderwerp van gesprek op Twitter

Wie een kuil graaft voor een ander…
Natuurlijk moet er ook iemand weggestemd worden. Joëlle waant zichzelf veilig door met haar kampgenoten een pact te smeden tegen Imke. De verloskundige uit Enschede blijkt ijzersterk in de proeven, in tegenstelling tot Joëlle zelf die er een potje van maakt met kokosnoten slachten. Haar snode plan gaat niet door: tot haar verbijstering wordt Joëlle er zélf uitgeknikkerd. Door haar bekende vrienden. Laat haar vader Richard dat nog maar even niet horen.

Geen Ring voor ‘Expeditie Robinson’
Hoewel Expeditie Robinson het gisteren prima deed met 963.000 kijkers, zetten de fans hun waardering blijkbaar niet genoeg om in telefoontjes naar AVRO’s Televizier-Ring. Hoewel Robinson al voor de derde keer werd genomineerd, ging Arjan Lubach er met de felbegeerde Ring vandoor voor Zondag met Lubach.

Twitter houdt Soundos in beeld
Op Twitter raakt men maar niet uitgepraat over Soundos, zelfs als ze even niét in beeld is. Het meisje dat ervan houdt om gehaat te worden, dát is haar lot:

Kijk het fragment hier:

De andere deelnemers hebben weinig warme gevoelens voor Soundos:

Soundos en Lil’ Kleine mochten wél hun zegje doen in het poppentheater dat Roeland Fernhout bouwde om de verveling tegen te gaan:

Oei, dit had Joëlle duidelijk niet zien aankomen, tijdens de Eilandraad:

Bekijk de hele aflevering van Expeditie Robinson hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot Expeditie Robinson

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser