fragment gemist

Snelcursus 'MolTalk': onze eigen Roos Schlikker in 'Wie is de Mol?'

Snelcursus 'MolTalk': onze eigen Roos Schlikker in 'Wie is de Mol?'

Aanstaande zaterdag gaat het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’ van start. De kersverse lichting kandidaten blikt alvast vooruit in ‘MolTalk’. 

| Belinda Janssen

Er staat de kijkers nog heel wat te wachten, getuige de previews.

Lees ook
Ontmaskerd door Twitter: zijn dit de kandidaten van ‘Wie is de Mol’?

Introductie van de kandidaten
Elk jaar breekt MolMania uit wanneer de serie Wie is de Mol? van start gaat. Daar anticipeerden de makers gisteren alvast op, met MolTalk: The Kick-Off, waarin de kandidaten zich voorstelden aan het publiek. Onder hen onze eigen LINDA.tv’s Roos Schlikker, net als actrice Sigrid ten Napel, wetenschapsjournalist Diederik Jekel, vlogger Yvonne Coldeweijer, actrice Imanuelle Grives, presentator Jochem van Gelder, cabaretière Sanne Wallis de Vries, acteur Thomas Cammaert en presentator Jeroen Kijk in de Vegte.

Lees ook
Wie is de Mol: Ellie Lust geeft ‘etherdiscipline’

Roos heeft er zin in
Het gezelschap reisde voor deze editie naar de Verenigde Staten, waar de jacht op de geniepige Mol in hun midden werd geopend. Schrijfster en columniste Roos Schlikker heeft zich goed voorbereid op haar deelname. “Ik kan goed observeren en kijk graag naar mensen. Omdat ik schrijf, kan ik vaak de grote lijnen zien. Het zou kunnen dat dat me inzicht geeft.”

Soundos geeft snelcursus Mol-wetenschap
Oud-kandidaten Margriet Verlinden en Chris Zeegers presenteerden de avond, waarbij werd teruggeblikt op eerdere seizoenen. Chris zorgde daarbij voor de nodige hilariteit met zijn nogal hyperactieve optreden. Ook cabaretière Soundos al Ahmadi had de lachers op haar hand met een snelcursus Mol-wetenschap. “Voor degenen die er nog steeds niks van snappen of er niks aan vinden.”

Twitter maakt zich op voor een nieuwe reeks 
Twitteraars kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen. Maar iedereen vroeg zich wel af: wat is er toch aan de hand met die hyperactieve Chris Zeegers?

 

Bekijk de hele aflevering van MolTalk: The Kick-Off hier. Het fragment met Roos Schlikker begint om 10.20 minuten. De hilarische Mol-uitleg van Soundos zie je vanaf 42.40 minuten.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: NPO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Meer fragment gemist

Please update your browser