Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Student en sekstelefonist Kelly (25) geeft vooral haar ziel bloot in docu 'Hallo, met Kyoko'

Student Kelly van Binsbergen (25) heeft een bijbaan als sekstelefonist. Haar alter ego Kyoko is voor haar méér geworden dan een snelle manier om geld te verdienen.

| Belinda Janssen

In haar documentaire Hallo, met Kyoko geeft ze meer bloot dan haar pikante werk doet vermoeden.

‘Vibrator-filmpjes’ op YouTube

Kelly begon haar bijbaan ooit omdat ze snel geld nodig had, zegt ze. Maar wanneer ze vertelt over haar leven in Hallo, met Kyoko (BNN/VARA) wordt duidelijk dat haar alter ego meer haar eigen binnenste blootgeeft en tegelijk beschermt. Kelly spaart zichzelf bepaald niet, in de zoektocht naar haar beweegredenen om dit werk te doen. Tussen de confronterende scènes door, waarin ze met behulp van ‘vibrator-filmpjes’ op YouTube haar job mechanisch verricht, geeft ze steeds meer van haar eigen leven prijs.

Lees ook
Gigolo Marcus vertelt over bizarre verzoekjes en sex met vreemden

Pijn en verdriet in ‘Hallo, met Kyoko’

Dat leven is een aaneenschakeling van pijn en verdriet, dat ze verstopt achter een sexy personage, samengesteld uit haarzelf, haar fantasie én Photoshop. Ze vertelt over haar adoptiemoeder (“Ik heb een buikjesmoeder en een hartjesmoeder”), die zes jaar geleden aan kanker overleed. Ze is in al die jaren nooit meer naar haar graf geweest. Haar vriend, die onverstoorbaar naast haar zit tijdens haar werk, maar met wie ze een gecompliceerd seksleven heeft. En haar jeugd boven een seksshop in Zeeland, waar haar vader jarenlang speeltjes verkocht. Voer voor psychologen, dat beseft Kelly zelf ook wel. Met een bezoek aan het graf van haar moeder probeert ze de cirkel te doorbreken, maar haar zichtbare onvermogen om haar eigen gevoel toe te laten, is misschien nog wel onbevredigender dan de seksuele illusie die ze verkoopt.

Lees ook
Deze docu laat het bizarre leven van sextelefonist Kelly (25) zien

Twitter is in verwarring

Kelly’s docu kwam flink binnen bij de kijkers, en dat was niet alleen vanwege de sekstelefoontjes.

De hele aflevering van Hallo, met Kyoko bekijk je hier. Het fragment bij het graf van haar moeder begint op 40.05 minuten.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: Screenshot 'Hallo, met Kyoko'

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser