Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Alle schaamte voorbij: stel moet seksgeluiden nabootsen in 'Mr. Frank Visser'

In ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ (SBS6) zagen we gisteravond Marc die helemaal gek wordt van de geluidsoverlast die zijn Duitse buurman Meik veroorzaakt. 

| Kirsten Zijderveld

Marc ligt nachtenlang wakker van zijn gesnurk, de tv die keihard aanstaat én de seksgeluiden die Meik en zijn vrouw produceren.

Seksgeluiden

Presentator Viktor Brand gaat zoals altijd verhaal halen, en de spanning is al hoog opgelopen tussen de buren. Er is gescholden, gevochten en ze kunnen elkaar niet luchten of zien. Meik en zijn vrouw zeggen van alles geprobeerd te hebben om de geluidsoverlast te verminderen. “’s Avonds gebeurt hier al niets meer en als we overdag iets willen doen, ga ik eerst kijken of de buurman thuis is.”

Lees ook
Deze ruzie in ‘Mr. Frank Visser’ is zó heftig dat je bijna niet gelooft wat er gezegd wordt

Geluidsexpert

Zoals het een echte Meester Visser-zaak betaamt, moet het geluid gemeten worden door de vaste geluidsexpert. De tv gaat op z’n hardst, Viktor snurkt zo hard als hij kan, en dan… rest er natuurlijk nog één ding: de seksgeluiden. Of de buren die even na kunnen doen. Ze twijfelen niet en kreunen erop los, met Viktor naast zich op bed. Zijn gezicht spreekt boekdelen.

Bekijk het fragment bovenaan de pagina (kun je ‘m niet zien? klik dan hier). De hele aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak kijk je hier.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: SBS6 | Foto: Screenshot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser