Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

De Roelvinkjes verrassen een jonge voetbalfan en wij dagen je uit het droog te houden

Voor het feelgood-momentje van de dag moet je hier zijn. Of eh, bij de Roelvinkjes in ieder geval. Dave en Donny maken namelijk de jongensdroom van Dariën waar en zijn reactie is wel héél lief. 

| Ashley Doogan

Wij dagen je uit het droog te houden bij dit superlieve gebaar.

Potje met geld van de Roelvinkjes

In De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken (SBS 6) leeft de familie een maand van een bijstandsuitkering in een huurwoning in Amsterdam Noord. Erg breed hebben ze het dus niet, maar wanneer ze Dariëns verhaal horen, besluiten ze toch in te springen. Het jongetje wil namelijk dolgraag voetballen en is zelfs gescout voor een selectieteam. Maar omdat ze het thuis niet breed hebben, is dat niet doorgegaan. Dave en Donny hebben wat extra ‘klusjes’ gedaan en verrassen de kleine voetbalfan met een pot vol flappen, zodat hij een jaar lang kan voetballen én een voetbalshirt of -broek kan kopen.

Ook bij Donny gaan de kranen open

“Dat hebben we voor jou gedaan, omdat we je zo speciaal vinden. Nu kun je gewoon lekker met je vriendjes mee voetballen”, zegt Donny. Dariën blijft even stil, probeert subtiel een traantje weg te pinken, maar al snel zit hij te snikken van geluk. Of zoals Donny verklaart: “Op een gegeven moment gingen de kranen open. Nou, toen moest ik me echt groot houden.”

Lees ook
Donny Roelvink ervaart in een stuntvliegtuigje hoe diabetes voelt

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: SBS6 | Foto: Still De Roelvinkjes

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser