Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Richard Groenendijk is lékker op dreef (én het pispaaltje) in 'Ranking the Stars'

Richard Groenendijk is lékker op dreef (én het pispaaltje) in 'Ranking the Stars'

Gisteren begon het vijftiende seizoen van ‘Ranking the Stars’ (BNNVARA). Richard Groenendijk, die al voor de zesde keer meedoet, maakte de ene na de andere geinige opmerking. 

| Kirsten Zijderveld

Maar daarnaast moesten ze hém ook vooral hebben. En dat maakte hem een tikkeltje chagrijnig.

Patty Brard

Waarom hij het zwarte schaap is? Volgens Patty Brard omdat híj nu de dikste is. Marc van der Linden: “Jij krijgt nu de grappen die ik altijd kreeg.” De royalty-verslaggever vertelt dat hij een boek aan het schrijven is over zijn afvalproces. “Hoe raar het is dat je jezelf eerst als dik moet accepteren, en vervolgens als slank en dat dat ook in je privéleven grote gevolgen kan hebben.” Als Paul de Leeuw dan zegt “Ja, dat herkent Richard wel”, wordt de cabaretier wild.

Laatste keer

Wel drie keer in de aflevering zegt hij dat hij er nu écht klaar mee is en dat dit z’n laatste seizoen zal zijn. Maar hij heeft natuurlijk wel z’n woordje klaar en komt snoeihard terug. “Ik wil eens even iets zeggen: iedereen hier is afgevallen, behalve ik. Ik ga even staan, want ik ben hártstikke op gewicht gebleven. De enige die hier nog te vet voor woorden is, is die bolle achter die desk daar.”

Biografie Gordon

Gelukkig valt er tussen de harde opmerkingen door genoeg te lachen. Vooral als Paul de Leeuw een passage uit de biografie van Gordon voorleest. En dat kunnen we elke week verwachten.

Lees ook
Richard Groenendijk chagrijnig in ‘Ranking the Stars’: ‘Oh, het is wéér een kutopmerking’

Bekijk de aflevering van Ranking the Stars hier. Het fragment begint op minuut 31:49.

Lees ook
Opnieuw bonje in ‘Ranking the Stars’ Isa Hoes en Patty hebben nog iets uit te praten

NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: BNNVARA | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser