fragment gemist

Niks te verbergen: Sterretje gaat 'full frontal' in 'Adam zkt. Eva VIPS'

Tony Star wist niet waar hij het moest zoeken gisteren. ‘Sterretje’ kreeg twee poedelnaakte vrouwen in zijn schoot geworpen in ‘Adam zkt. Eva VIPS’.

| Belinda Janssen

De vrolijke Hagenees werd zelfs een beetje verlegen in de naakte datingshow.

Lees ook
Kasia doet mee aan ‘Adam zkt. Eva VIPS’: ‘Ik raad iedereen aan om naakt te daten

Sterretje gaat full frontal
Na zijn optreden in de realitysoap Oh Oh Cherso heeft Tony nog best wel wat dingetjes op tv gedaan, maar de laatste tijd was hij niet meer zo vaak op de buis te zien. Tot nu. Tony Wyczynski – ofwel Sterretje – trapte gisteren de opmerkelijke datingshow Adam zkt. Eva VIPS af. Poedelnaakt en in HD-kwaliteit verscheen hij in bijna 700.000 huiskamers.

Blond & Blonder
Tony, gewoonlijk voorzien van behoorlijk wat bravoure, liet zich dit keer van een geheel andere kant zien. Twee wulpse blondines werden aan hem voorgesteld, waar hij het meteen al behoorlijk warm van kreeg. Zo was daar Sofia, volgens eigen zeggen vegetariër en gezondheidsfreak. Best ironisch, tijdens de grootste vleeskeuring op tv-gebied. Tony toonde zich een gentleman door samen gezellig aan de groente te gaan. Al vond hij dat eigenlijk meer iets voor konijnen.

Lees ook
BN’ers poseren naakt voor persfoto ‘Adam zkt. Eva VIPS’

Voortvarende Eva’s
De tweede naakte dame was minstens even brutaal als haar concurrente. Josje, eigenaresse van een coffeeshop, stak niet onder stoelen of banken dat ze Tony wel zag zitten. “Ja, dit is wel mijn droomman.” Maar wie meteen ruige sex verwachtte, kwam bedrogen uit. Tony, die in het verleden zonder enige gêne met Barbie stond te bonken in Oh, Oh, Cherso, was zelfs geschokt toen Sofia hem op de condooms wees, die door de productie waren klaargelegd. Niet zo vreemd: thuis slaapt Tony tegenwoordig alleen nog maar met zijn hond Lieke. (Ja, zo heet ze dus echt.)

Bodyshaming maar ook lof voor zijn lef
Uiteindelijk moest Tony kiezen en dat deed hij vol overgave. Op Twitter was men niet vies van een potje body shaming, want Tony’s fysieke kwaliteiten werden uitgebreid belicht. Maar tegelijkertijd was er ook veel lof voor zijn lef, want zeg nu zelf: ga er maar aanstaan.

Tony is zeer gecharmeerd van Josje:

Sofia ontdekt dat de productie álle voorbereidingen heeft getroffen:

En dan de hamvraag: voor wie kiest Tony?

Bekijk de hele aflevering van Adam zkt. Eva VIPS hier

Nog meer video’s zien?

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot Adam zkt. Eva VIPS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Meer fragment gemist

Please update your browser