Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Nikki stond oog in oog met man die pikante video van haar deelde: 'Hij wist álles over mij'

Nikki stond oog in oog met man die pikante video van haar deelde: 'Hij wist álles over mij'

In januari 2017 werd een pikante video van Nikki Lee Janssen (27), zonder dat ze het wist, gedeeld via Dumpert. Gisteren stond ze voor het eerst oog en oog met de man die haar Dropbox-account heeft gehackt. 

| Maaike van de Graaf

In RTL Late Night met Twan Huys vertelt ze hoe het was om de 25-jarige man te zien.

Nikki Lee Janssen

Begin 2017 kreeg Nikki een vreemd mailtje waarin stond dat iemand op haar Dropbox had ingelogd. Vervolgens kreeg ze dreigementen en een reeks WhatsApp-berichten van een onbekende afzender, met de laatste woorden: ‘…. en Dumpert niet te vergeten.’ Gisteren begon de rechtszaak tegen de man die de pikante video’s en foto’s verspreidde en haar vernederde.

Opluchting

Aan Twan Huys vertelt Nikki dat ze hem gisteren voor het eerst zag. “Ik weet nu eindelijk wie het gedaan heeft”, laat ze weten. Ze voelt zich vooral opgelucht. “582 dagen wist ik niet wie hij was, maar wist hij wel álles over mij.” Nikki had toen ze hem nog niet gezien had een bepaald beeld van de vermeende hacker. “Toen ik hem zag, dacht ik: heb jij dit gedaan?”

‘Het kon iedereen zijn’

Het heeft lang geduurd voordat duidelijk werd wie haar Dropbox-account had gehackt. Dat vond Nikki het heftigste van de hele gebeurtenis. “Het kon iedereen zijn en dat zorgde voor veel wanhoop en angst.” De 27-jarige vrouw was continu bang dat de hacker weer zou terugkomen. “Hij kon bij wijze van spreken morgen weer beginnen en opnieuw dreigen.”

Het fragment:

De hele uitzending van RTL Late Night met Twan Huys zie je hier

Nikki vertelde ooit anoniem in LINDA. 155 ‘SHAME SHAME SHAME’ haar verhaal. Destijds liet ze weten dat haar wereld instortte toen ze erachter kwam dat ze op Dumpert stond. Haar hele verhaal (onder de schuilnaam Sacha) in LINDA. kun je lezen via Blendle (€).

Meer video’s zien?

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

Lees ook
Nikki (27) stond met pikante video op ‘Dumpert’, klaagde de site aan en won

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL Late Night met Twan Huys (RTL4) | Foto: RTL Late Night met Twan Huys (RTL4)

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser