Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Ruzie loopt door aanval met zaag compleet uit de hand in 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?'

Ruzie loopt door aanval met zaag compleet uit de hand in 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?'

Buren die elkaar in de haren vliegen zijn we inmiddels wel gewend bij de programma’s van Mr. Frank Visser. Maar deze buren op een recreatiepark waren elkaar zó zat dat er grof geschut aan te pas kwam.

| Jet Canneman

Viktor Brand schrikt zich een hoedje als hij komt checken hoe de vlag erbij hangt op het park na de uitspraak van Mr. Frank Visser.

Lees ook
Pling pling, boem boem: hierom vraagt Pepita Mr. Frank Visser om hulp

Buren zijn overlast zat

Even een korte recap: Cor en Wenye zijn al een paar jaar druk met het verbouwen van hun huis op een recreatiepark. Het huis wordt aan alle kanten uitgebreid, tot grote ergernis van verschillende buren, die de overlast spuugzat zijn. Helaas voor hen oordeelt mr. Frank Visser dat de vergunningen in orde zijn en dat Cor vrolijk verder mag timmeren.

Maar waar is buurman Erwin?

Alles lijkt koek en ei als Viktor terugkeert naar het recreatiepark om te kijken hoe het met de buren is na de uitspraak. De verbouwing vordert gestaag en Cor lijkt zich netjes aan alle afspraken te houden. Er worden wat gebbetjes heen en weer gemaakt en opgewekt laat Cor de vorderingen zien. Maar opvallend genoeg lijkt er één buurman dit keer te ontbreken…

Lees ook
Barbara klaagt bij ‘Mr. Frank Visser’ over ‘zwaarlijvige’ buurvrouw

Buurman in de cel

Waar hij zit wordt even later duidelijk: in de cel. De dag voordat Viktor op bezoek komt, blijkt namelijk de hele boel compleet uit de hand te zijn gelopen. Iets met een lekkage, kokend bloed, een zaag, een stalen pijp en een politiecel. Genoeg ingrediënten om te verkassen naar een íets gemoedelijker vakantiepark zou je denken, maar daar piekert Cor niet over: “Als het hun irriteert dan gaan hun maar weg.”

Bekijk het fragment hier vanaf minuut 4:40:

 

Bekijk de hele aflevering van ‘Mr. Frank Visser: hoe is het nu met’ hier terug.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: SBS6 | Foto: SBS6

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser