Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Seksboerderij en drugshandel: zulke bizarre beschuldigingen zag 'Mr. Frank Visser' zelden

Seksboerderij en drugshandel: zulke bizarre beschuldigingen zag 'Mr. Frank Visser' zelden

Het begon allemaal met een conflict over het ‘recht van overpad’. Maar al snel ging het over een seksboerderij, een racebaan, drugshandel én dronken achter het stuur kruipen.

| Boris Lemereis

In Mr. Frank Visser doet uitspraak werd op een bizarre manier duidelijk hoe snel en heftig een burenruzie uit de hand kan lopen.

Lees ook
Heerlijke tv: vrouw klaagt bij ‘Mr. Frank Visser’ over getik van (denkt zij) de buurman

Racebaan

Vrijwel meteen als presentator Viktor Brand de stand van zaken op komt nemen, brandt buurman Henk los. Zijn buren, die het recht hebben gebruik te maken van een pad dat hém toebehoort, gebruiken dat pad volgens hem als racebaan. Ze zouden met snelheden van 70 tot 90 kilometer per uur langs zijn huis racen. “Weet je waarom? Omdat het pad niet van hen is. Rij maar naar de klote.”

Seksboerderij

Maar dat is niet alles. Henk verdenkt zijn buren er namelijk óók van een seksboerderij te runnen. Want waarom zou het anders ’s nachts zo druk zijn op het pad? Henk: “Het is allemaal porno wat daar zit. Wat doe je daar anders de hele nacht? Limonade drinken of zo?”. Ook verdenkt hij zijn buren ervan zijn paarden te hebben besmet. Die dieren, die hij als zijn kindjes zag, moesten een spuitje krijgen nadat ze ziek waren geworden.

Verrassing

Na al deze wilde verhalen kun je je voorstellen dat Viktor ontzettend benieuwd is naar Hans en Annemarie, de buren in kwestie. Zoals Viktor zelf zegt (met een toepasselijke woordkeuze voor een vermeende seksboerderij): “We laten het maar gewoon over ons heen komen”. Maar zijn vrees blijkt onterecht: het keurige koppel dat hij in de buurboerderij aantreft, voldoet in geen enkel opzicht aan het beeld dat hun buurman had geschetst. Racen, een seksboerderij en opzettelijke besmettingen? Ze weten er allemaal niks vanaf.

Drugshandel en dronkenschap

Wat volgt, is een spectaculaire aflevering waarin de buren terloops ook nog worden beschuldigd van drugshandel en dronken rijden, waar de boze buurman een bijl in de woonkamer blijkt te hebben staan én waarin Viktor Brand onverschrokken uitprobeert wat gebeurt als je écht met 70 kilometer per uur over het pad rijdt.

Schelden en tieren

Een harde dobber voor Mr. Frank Visser, maar hij heeft zoals altijd een rechtvaardig oordeel klaar. Welk ordeel? Dat zie je in de hele uitzending. We kunnen dat Henk niet meer mag ‘schelden en tieren’, op straffe van een boete van 100 euro per keer dat hij het wél doet.

Had dit wel gemoeten?

Kijkers zijn vol verbazing over de bizarre beschuldigingen. ‘Deze aflevering is echt heel bizar’, vat iemand de situatie treffend samen. ‘Beste aflevering ooit’, vindt een ander. Maar er is ook veel kritiek. Want is het wel netjes om een man die zo in de war lijkt te zijn, zijn ruzie op televisie te laten uitvechten? Hij had beter op een andere manier kunnen worden geholpen.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: Mr. Frank Visser doet uitspraak | Foto: Still SBS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser