Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Buurvrouwen hebben bonje over enórme boom en 'Mr. Frank Visser' mag 't oplossen

Tineke en Maria (foto) wonen al dertig jaar naast elkaar, maar kunnen geen normaal gesprek met elkaar voeren. In ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ (SBS6) zien we hoe ze elkaar voor van alles en nog wat uitmaken. 

| Kirsten Zijderveld

Wat Tineke het meest dwars zit is de gigantische boom in de tuin van haar buurvrouw: “Het is een spook dat je leven beheerst.”

Lees ook
Seksboerderij en drugshandel: zulke bizarre beschuldigingen zag ‘Mr. Frank Visser’ zelden

Boom verwijderen

Na jaren van ellende besloten Maria en haar zoon te verhuizen. Ze wonen al vijf maanden niet meer in het huis, maar omdat het te koop staat – en “dat grote gedrocht”, volgens Tineke, nog steeds in de tuin staat – is daarmee de bonje niet opgelost. Met een zo gezegd goed bedoeld kerstkaartje heeft Tineke haar voormalige buurvrouw laten weten dat het wél zo fijn zou zijn als ze die nog laat verwijderen.

Uitgescholden

Maar hoewel de hele zaak om de boom lijkt de draaien, blijkt er veel meer aan de hand. Er is gescholden, getierd en die woorden gingen van kwaad tot erger: Maria is door buurtgenoten uitgescholden voor hoer én er is gezegd dat ze naar bed zou gaan met haar zoon. Aan meester Visser de taak om deze zaak op te lossen…

Bekijk het fragment bovenaan de pagina. Hier zie je de hele aflevering.

Lees ook
Heerlijke tv: vrouw klaagt bij ‘Mr. Frank Visser’ over getik van (denkt zij) de buurman

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: SBS6 | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser