Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Hilarische verspreking van Linda in 'Miljoenenjacht' zet studio op z'n kop

Hilarische verspreking van Linda in 'Miljoenenjacht' zet studio op z'n kop

De gepensioneerde Frits Platvoet speelde gisteravond in ‘Miljoenenjacht’ (RTL4) zeer koelbloedig de ene na de andere koffer met een laag bedrag erin weg. Zelfs een hilarische verspreking van Linda kon hem niet van de wijs brengen.

| Jet Canneman

Die noemde hem per ongeluk Frits Platzak, terwijl hij toch echt Platvoet heet.

Lees ook
Kijkers genieten van jong stel dat énorm geldbedrag wint in ‘Miljoenenjacht’

Dappere Frits

En dat terwijl Frits op dat moment al hard op weg is om alles behalve platzak te worden. Met een ijzersterk systeem, waarbij hij alle verjaardagen van zijn gehele familie afgaat, verdwijnen achter elkaar koffers met lage bedragen. Even lijkt het erop dat Frits zijn geluk verspeelt als hij de koffer met vijf miljoen kiest, maar Frits toont lef en speelt door.

Hele studio ligt dubbel

En zijn moed wordt beloond: Frits krijgt uiteindelijk een bod van 270.000 euro van de bank, dat hij maar al te graag accepteert. Het tegenovergestelde van platzak zou Frits dus uiteindelijk weer naar huis gaan. En hoewel er met zo’n prachtig eindbedrag wel een lachje vanaf kan, zag Frits de humor van Linda’s verspreking niet in. De andere aanwezigen in de studio, inclusief Linda zelf én Frits’ vrouw Anita liggen wel compleet in een scheur:

‘Ik ga stuk’

Ook kijkers vinden vinden de verspreking hilarisch:

Lees ook
Kandidaat Lee loopt twee miljoen mis in finale ‘Miljoenenjacht’

Als de kat van huis is

Maar er viel nog meer te lachen gisteravond in Miljoenenjacht. Zo mocht Winston Gerschtanowitz thuiswinnaars verrassen met de bijna drie ton die Frits in de studio bij elkaar had gespeeld. Alleen: de winnaars zijn net vertrokken voor een vakantie in Amerika, zo vertelt stiefzoon Luc. Die blijkt van de gelegenheid gebruik te hebben gemaakt: Winston valt midden in een huisfeestje. Een feestje waarbij niet iedereen even nuchter lijkt te zijn, constateren kijkers gniffelend:

En oplettende kijkers komt Luc wel érg bekend voor:

Kijk de hele aflevering van Miljoenenjacht hier terug.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: RTLXL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser