Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Matthijs van Nieuwkerk feliciteert Eva Jinek met zwangerschap en kijkers voelen zijn ongemak

Matthijs van Nieuwkerk feliciteert Eva Jinek met zwangerschap en kijkers voelen zijn ongemak

Eva Jinek schoof vanavond aan tafel bij ‘De Wereld Draait Door’ om te praten over haar interview met Hillary Clinton. Maar dat was niet hetgeen de kijkers opviel.

| Yara Mureau

Het gesprek tussen Matthijs van Nieuwkerk en Eva Jinek, dat ook even over haar zwangerschap ging, was volgens veel kijkers nogal ‘onhandig’.

Lees ook
Columnist Angela de Jong neemt ’t op voor zwangere Eva Jinek: ‘Wat is nou het probleem?’

Awkward

Want, zoals iedereen op dit moment wil doen, feliciteerde Matthijs Jinek als eerst met haar zwangerschap. Maar niet zonder slag of stoot. “Nou Eva, gefeliciteerd. Nu is het de vraag: ben je, ja, wat kan mij het ook allemaal schelen…” Jinek onderbreekt hem al snel. “Ik voel ongemak bij jou.” En Matthijs gaat nog even door: “Weet je er al meer van, eh, een jongetje of een meisje?” Jinek reageert daarop door te melden dat ze het geslacht nog niet weet: “En als ik het wel zou weten, zou ik het hier niet vertellen.” Het gaat nóg langer door, maar beslis zelf even: is het écht zo awkward?

Op Twitter vinden veel mensen het in ieder geval erg ongemakkelijk:

Niet het enige…

Op Twitter ging het niet alleen over het onhandige gesprek tussen Matthijs van Nieuwkerk en Eva Jinek. Het biertje dat voor de neus van Jinek stond, viel de kijkers ook op. Gelukkig zijn er genoeg mensen die snappen dat er ook zoiets bestaat als een alcoholvrij biertje.

 

Kijk het fragment hieronder terug.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: De Wereld Draait Door | Foto: De Wereld Draait Door

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser