fragment gemist

Presentator Martijn Krabbé neemt het op voor deelnemer Karin na boze reacties 'Uitstel van Executie'

Presentator Martijn Krabbé neemt het op voor deelnemer Karin na boze reacties 'Uitstel van Executie'

De Rotterdamse Karin veroorzaakte deze week een storm van reacties met haar optreden in Uitstel van Executie’. Presentator Martijn Krabbé neemt het in ‘RTL Boulevard’ voor haar op.

| Belinda Janssen

Karin leek niet bepaald blij te zijn nadat haar woning door het klusteam was opgeknapt, maar volgens Martijn zat daar toch wat meer achter.

Lees ook
Karin niet tevreden met opgeknapte woning in ‘Uitstel van Executie’

Storm van reacties op social media
Wanneer je met je hele hebben en houden op tv verschijnt, kun je tegenwoordig rekenen op positieve, maar zeker ook negatieve reacties. Maar Karin (41) kreeg gisteren wel erg veel boze tweets en andere reacties op social media over zich heen. Nadat haar eerder onverkoopbare huis door het klusteam van Uitstel van Executie helemaal was opgeknapt en opgefrist, reageerde de Rotterdamse niet helemaal zoals verwacht. Ze leek op zijn zachtst gezegd niet blij met de metamorfose en liet dat ook duidelijk blijken.

Controle over haar leven kwijt
Volgens psycholoog Kelly Weekers was Karin een beetje overvallen door de camera’s, op een toch al moeilijk punt in haar leven. De alleenstaande moeder woonde met haar drie dochters in een bouwval. Geld om haar huisje op te knappen was er niet, nadat ze tot overmaat van ramp haar baan kwijtraakte na haar scheiding. Omdat ze het zelf allemaal niet meer kon bolwerken, is ze alle controle over haar leven kwijtgeraakt. Boulevard belde met Martijn Krabbé, die de inzichten van de psycholoog beaamde.

Lees ook
Groot verdriet oorzaak van schulden in ‘Uitstel van Executie’

‘Blinde paniek’
Martijn: “Ik had natuurlijk net zoiets als de andere mensen. Ik dacht ook: wat een rare reactie is dit. Maar het was niet zozeer ondankbaarheid, maar blinde paniek. Wat je vaak ziet bij mensen die een beetje de grip over hun leven kwijtraken, is dat ze echt het overzicht kwijt zijn. Zij ging twijfelen of de afwerking van het huis wel zou bijdragen aan een goede verkoop. Ik snap haar paniek wel.”

Karin wil ook nog wat kwijt
Karin, die erg geschrokken is van de reacties op social media, heeft inmiddels via RTL laten weten dat ze wel degelijk dankbaar is voor de verbouwing en alle hulp die ze daarbij heeft gekregen van de klussers. “Zonder hen had ik het nooit gered.” Hopelijk heeft Karin haar leven met haar gezin nu weer snel op de rol.

Bekijk het fragment hier:

Bekijk de hele aflevering van RTL Boulevard hier.

Lees ook
Toch nog ergens goed voor: stijgende huizenprijzen zorgen voor groter vermogen

Ook Bobbi Eden moest even flink gaan klussen, toen ze van Marc haar verjaardagscadeau kreeg. Wat een werk, wat een werk…

Nog meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser