Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Marcels reactie op Christel in 'Married At First Sight' is er eentje voor in de boeken

Marcels reactie op Christel in 'Married At First Sight' is er eentje voor in de boeken

En ja hoor: ook het tweede ‘Married at First Sight’ (RTL 4) huwelijk is een feit. Daar waar we vorige aflevering nog blinde paniek leken te zien, was het bij dit stel wel andere koek.

| Merel Boudrie

Sterker, de liefde tussen Marcel en Christel spatte er vanaf seconde één al vanaf.

Lees ook
Yordi en Elisa trouwen in ‘Married At First Sight’, maar zien we hier blinde paniek?

Voorbereidingen in volle gang

In de tweede aflevering volgen we het huwelijk op de voet: van het vrijgezellenfeest tot het jawoord en alles daartussenin. Dus óók de voorbereidingen op de dag zelf. Terwijl Christel het perfecte bruidskapsel aangemeten krijgt en Marcel nog twijfelt tussen een glimmende onderboek of toch maar de comfortabele (die overigens wel goed bij z’n pak matcht), speculeert Christel er wild op los. Hoe zou haar aanstaande echtgenoot eruit zien?

Zenuwen

“Ik hoop heel lang en donker”, zegt ze verwachtingsvol. Het angstzweet breekt ons uit, want zo zouden wij Marcel nou niet meteen omschrijven. Marcel maakt zich er op zijn beurt eigenlijk niet echt druk om en vertrouwt er blind op dat de wetenschap zijn werk goed heeft gedaan. Tot nu toe zijn wij de enige met lichtelijk klotsende oksels, want spanning is bij beiden ver te zoeken.

‘Wauw’

En dat blijft óók voor het altaar zo, als de twee elkaar voor het eerst zien. Marcels eerste reactie is onbetaalbaar, en Christel? Die ziet het ook wel zitten. “Ik vind het nu al gezellig”, zegt ze als ze zijn hand schudt. Dat zit wel snor, dus. Marcel is compleet van stuk gebracht: “Dit had ik in mijn stoutste dromen niet durven dromen.”

Bekijk het fragment voor het altaar hieronder terug.

Lees ook
Deze koppels gaan trouwen in ‘Married at First Sight’ (en dit vinden jullie daar als cupido’s van)

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: Married at First Sight (RTL) | Foto: Still uitzending

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser