Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Marc van der Linden vertelt in geuren en kleuren het onsmakelijkste wc-verhaal ooit

Het zal je gebeuren: op een publiek toilet mét rijen voor de deur gaat het even helemaal ‘mis’. Marc van der Linden overkwam het ooit en hij is niet te beroerd om het verhaal met heel Nederland tot in de details te delen.

| Jet Canneman

Mensen met een zwakke maag wees gewaarschuwd: misschien moet je dit niet willen weten.

Lees ook
Judith Osborn openhartig over kinderloosheid in ‘Gevaarlijkste Wegen’

Tadzjikistan

Marc rijdt samen met wetenschapsjournalist Diederik Jekel in De gevaarlijkste wegen van de wereld (BNNVARA) over één van de hoogste wegen van de wereld: Pamir Highway in Tadzjikistan. Om Diederik wakker te houden tijdens de kilometers lange wegen besluit Marc een eh…nogal kleurrijk verhaal erin te gooien.

Slecht plan

Hij vertelt hoe hij ooit samen met Gordon – “toen we nog bevriend waren” – op stap was in Kaapstad. Gordon nam Marc op oudejaarsavond mee naar The African Grill: “Alles wat je in the Lion King voorbij zag komen hing daar aan het spit.” En dat ging niet goed. Marc krijgt last van zijn buik en moet naar het toilet. Eenmaal op de wc gaat het helemaal mis en Marc laat geen detail onbeschreven in zijn verhaal van wat er dan precies in dat hokje gebeurde.

 

Lees ook
‘Roekeloze’ Sigrid ten Napel en Lange Frans flirten in ‘Gevaarlijkste Wegen’

Laatste fan kwijt

Hoewel Marc denkt dat hij nu zijn laatste fan kwijt is met dit ongelooflijk onsmakelijke verhaal, zitten veel kijkers thuis juist te genieten. Al vinden anderen dit inderdaad een gevalletje van too much information:

Bekijk de hele aflevering hier terug.

Aankomende zondag in een nieuwe aflevering van ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ zien we fashion- en lifestyledeskundige Maik de Boer op pad met Thomas Dekker. Samen maken zij Mexico onveilig. Zondag 22 april, NPO3.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: NPO

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser