Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

'Grab 'em by the pony': Lubach stelt 'great country' Nederland voor aan Trump

Zondag met Lubach is terug. En natuurlijk kan Arjen Lubach het niet laten om het ook éven te hebben over de man die ons deze week allemaal bezighield.

| Boris Lemereis

Inderdaad: we hebben het over Donald Trump.

Lees ook
Witte Huis boos op media over ‘vertekend beeld’ van inauguratie Trump

‘Great video’
Arjen ziet ook wel in dat we Trump maar beter te vriend kunnen houden. Daarom heeft hij een video gemaakt waarin we Nederland aan Trump voorstellen ‘op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken’. De presentator belooft: het wordt een ‘Great video’.

Ponypark Slagharen
Want wat zijn we eigenlijk een geweldig land, laat de fantastische Trump-achtige voice-over ons weten. We hebben bijvoorbeeld de Spanjaarden verslagen na de tachtigjarige oorlog. En we hebben Ponypark Grab ‘em by the pony Slagharen. En Gerri Eickhof. Great.

Muur
En hé, hebben wij die grote muur waarmee we de vijand tegenhouden niet al langer? Lubach stelt Trump voor aan de afsluitdijk, die we ‘speciaal hebben gebouwd om het water uit Mexico tegen te houden’. Trouwens, we hebben ook een hele oceaan gebouwd tussen ons en Mexico. En Mexico heeft daarvoor betaald. Echt waar.

Netherlands second
Eigenlijk is de vraag van Lubach heel simpel. Het is niet te omzeilen dat Trump America First wil, maar mag het dan Netherlands Second zijn?

Trending
Als het aan Twitter ligt, is die boodschap wel overkomen. De uitzending was trending. Donald Trump wordt zo vaak getagd bij het filmpje, dat we hopen dat hij het stiekem niet kon laten om het toch even te bekijken. We wachten af.

https://twitter.com/YoursSincerelie/status/823298593738129409

De hele uitzending van Zondag met Lubach kijk je hier terug.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: Zondag met Lubach | Foto: Still YouTube

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser