Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Linda neemt voorgoed afscheid van haar dementerende moeder in Nieuw-Zeeland

Linda neemt voorgoed afscheid van haar dementerende moeder in Nieuw-Zeeland

Hoewel we wel wat gewend zijn als ‘cupido’ Robert ten Brink in het spel is, waren de zakdoeken gisterenavond tijdens het verhaal van Linda in ‘Love Is In The Air’ (RTL4) weer volop in gebruik. 

| Jet Canneman

Linda wilde nog één keer haar ouders, onder wie haar dementerende moeder, in Nieuw-Zeeland opzoeken. En dat werd een emotioneel weerzien.

Lees ook
Wij zijn verkocht: Martijn (11) houdt het niet droog bij ontmoeting tussen vader en halfzus

Hereniging en tegelijk afscheid

Een hereniging die voor haar zal voelen als een afscheid, zo vertelt Linda aan Robert. Omdat Linda’s moeder aan het dementeren is, weet Linda niet of ze haar ooit nog zal zien, zegt ze. Ook wil ze nu het nog kan dolgraag dat haar twee jonge zoontjes hun opa en oma nog ontmoeten. Als alleenstaande moeder is het voor Linda echter financieel onmogelijk om de trip naar Nieuw-Zeeland zelf te kunnen bekostigen.

Opgegroeid in paradijs

Aan Robert vertelt ze over haar eenzame jeugd, ver weg van de bewoonde wereld in Nieuw-Zeeland. Haar ouders besloten toen Linda vier jaar was naar de andere kant van de wereld te emigreren. “Ik ben opgegroeid in het paradijs, maar had nauwelijks mogelijkheden om mezelf te ontplooien.” Op haar achttiende verhuist Linda dan ook terug naar Nederland, maar het gemis van haar ouders valt haar zwaar, helemaal nu haar moeder zo snel achteruit gaat.

Lees ook
Robert ten Brink verrast gezin én kijkers met extreem leuke verrassing in ‘Love is in the air’

Kijk de hele aflevering van Love Is In The Air hier terug.

NOG MEER VIDEO’S ZIEN?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: RTLXL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser