Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Kijkers slaan steil achterover van uitslag halve finale 'The Voice' (en Anouk vindt 't idioot)

Kijkers slaan steil achterover van uitslag halve finale 'The Voice' (en Anouk vindt 't idioot)

In de halve finale van ‘The Voice of Holland’ (RTL4) moesten gisteravond twee kandidaten de show verlaten. Wie dat waren, werd bepaald door de publieksstemmen. 

| Kirsten Zijderveld

Maar van de uitslag werden zowel kijkers op Twitter als teamcoach Anouk pissig.

Lees ook
Zó zingt Kimberly zich naar de halve finale: vier tienen in ‘The Voice’

Halve finale ‘The Voice’

Want wat blijkt? Door deze manier van stemmen is het ook gewoon mogelijk dat iemand die vorige week vier tienen kreeg van de jury, er nu uit ligt. Het overkwam Kimberly, volgens de juryleden een van de besten dit seizoen. Zij kreeg de minste stemmen van het publiek en voor haar is The Voice nu dus afgelopen. En dat terwijl ze eerder in de show nog een videoboodschap kreeg van The Ladies of Soul met de vraag of ze mee wil zingen tijdens hun jubileumshow in de Ziggo Dome.

‘Idioot volk’

De juryleden krijgen in eerste instantie niet de kans om te reageren op Kimberly’s vertrek, maar als Anouk commentaar moet geven op een optreden van Nienke, pakt ze toch nog even haar momentje. “Hoé is het mogelijk dat één van de beste artiesten gewoon eruit gaat? Ik vind het onbegrijpelijk. Het is gewoon een idioot volk, they don’t know.”

Blouse van Anouk

Niet alleen in de zaal krijgt Anouk luid applaus voor haar commentaar, ook op Twitter zijn kijkers blij dat iemand verwoordt wat zó veel mensen denken. Dat deed ze eerder in de show ook al, toen ze haar ongezouten mening gaf over over de styling van het programma. Nienke had namelijk een blouse van Anouk gekregen. “Want de styling is hier soms zo stom”, aldus Anouk.

Kimberly zong gisteravond Sweet Dreams van Beyoncé:

Anouk reageert verbolgen op Kimberly’s vertrek:

Tjindjara
Tjindjara is de tweede kandidaat voor wie The Voice stopt, dus Jim, Samantha, Demi en Nienke staan in de finale. Kijk de complete halve finale van The Voice of Holland hier terug.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTL | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser