Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Kijkers hadden gelijk: eerste afvaller 'Wie is de Mol' komt terug

Kijkers hadden gelijk: eerste afvaller 'Wie is de Mol' komt terug

In de eerste aflevering van ‘Wie is de Mol?’ (AVROTROS) vertrok de eerste afvaller onder verdachte omstandigheden naar huis. Dachten we. 

| Kirsten Zijderveld

Maar de speculaties van kijkers blijken te kloppen: hij komt terug in de tweede aflevering. (Spoilers vanaf hier)

Lees ook
‘Wie is de Mol?’ is weer begonnen en hierom vonden kijkers dit de beste start óóit

Arme Ron
Het zit Ron Boszhard niet mee. Hij had vorige week de pech de eerste afvaller te zijn. Dat is niet alleen sneu is omdat hij de eerste is, maar al helemaal omdat hij al zo lang zó graag mee wilde doen. Hij heeft lang gewacht op een uitnodiging voor het programma, en besloot uiteindelijk zelf een brief te schrijven. Toch hadden veel kijkers na zijn ‘afscheid’ vorige week al het gevoel dat er iets niet helemaal klopte.

Komt Ron terug?
Ze misten namelijk het afscheidsmuziekje, en het feit dat normaal gesproken altijd aangekondigd wordt dat de afvaller de volgende ochtend op de radio zal vertellen over het programma. Daarnaast is Ron in de trailer in Georgië te zien, terwijl hij daar nooit geweest had hoeven zijn als hij na de eerste aflevering gelijk naar huis was gegaan. De kijkers voelden het goed aan.

Lees ook
We zoeken stug door: 6 x deze hints haalden we uit de eerste aflevering van ‘Wie is de Mol?’

En daar is Ron
Tijdens de tweede opdracht gisteren, waarvoor de kandidaten een theatervoorstelling bezoeken, verschijnt Ron plotseling in het publiek. De kandidaten zijn al drie keer van zitplaats gewisseld om zo op de juiste stoel terecht te komen, en als Ron ze vraagt naar hem toe te komen (in ruil voor cruciale informatie) besluit niémand dat te doen. Te bang om daardoor de opdracht te verpesten. Het was Rons enige kans op terugkeer in het spel.

Geen oog dichtgedaan
Jean Marc is uiteindelijk degene die het spel na deze tweede aflevering verliet. Niet omdat hij de test het slechtst heeft gemaakt, maar omdat hij vrijwillig opstapt. Hij sliep al nachten niet vanwege de spanning en alle indrukken rondom het spel, en geeft eerlijk toe dat niet te trekken.

‘Zielig voor Ron’
Kijkers vinden het vreselijk sneu voor Ron, en nemen het de andere kandidaten kwalijk dat niemand hem deze tweede kans gaf. Bekijk de tweede aflevering van Wie is de Mol? hier. Het fragment begint op minuut 34:19.

Over het vertrek van Jean Marc hebben kijkers verschillende gedachtes:

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: AVROTROS | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser