fragment gemist

Keiharde knockouts in 'The Voice', maar Romy ontroert iedereen

Keiharde knockouts in 'The Voice', maar Romy ontroert iedereen

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Dus ook in ‘The Voice’. Na een zenuwslopende stoelendans werd Waylons team gisteren meer dan gehalveerd, maar gelukkig maakte Romy álles goed.

| Belinda Janssen

De pas zestienjarige zangeres zette een onnavolgbare versie van Birdy’s ‘Skinny Love’ neer en wist daarmee iédereen te ontroeren.

Lees ook
The Battles zijn begonnen: Dwight vs. Leon in ‘The Voice’

Keiharde knock-outs
Naarmate het seizoen van ‘The Voice’ vordert, wordt de strijd steeds harder. De zangers en zangeressen zijn in de loop der maanden tot goede vrienden uitgegroeid, maar het wordt steeds meer een kwestie van voor jezelf vechten. Elke afvaller is een concurrent minder en dat realiseren de deelnemers zich meer dan ooit.

Geveld door de griep
Vooral in het team van Waylon vond gisteren een ware slachting plaats. Met alléén maar toppers in zijn groep, moesten er bikkelharde keuzes worden gemaakt. Zo moest Dilana Smith, één van de publieksfavorieten, de aftocht zwaaien. Niet omdat haar optreden slecht was, integendeel, maar ze was geveld door griep en kon daardoor niet optimaal presteren. Ze verliet de studio in tranen.

Lees ook
Waylon houdt het niet droog bij Dilana en haar dochtertje in ‘The Voice’

Muzikanten moeten een verhaal vertellen
Ook Jordan Roy haalde de eindstreep niet. De getalenteerde zanger met het enorme bereik deed zijn uiterste best, maar volgens Waylon gaat het er in dit stadium van de strijd om dat de kandidaten niet alleen netjes hun hoge noten halen, maar ook overtuigend een verhaal vertellen met hun muziek.

Tot op het bot geraakt
Daarin slaagde uitgerekend de pas zestienjarige Romy Weevers wél met het bescheiden, maar wondermooie ‘Skinny Love’. Met haar uitvoering van Birdy’s hit raakte ze de coaches én de kijkers tot op het bot. Waylon pinkte zelfs (weer eens) een traantje weg bij zijn piepjonge pupil.

Twitter moet de knock-outs verwerken
Op Twitter was men vrijwel unaniem onder de indruk van Romy. Maar men was zéker niet blij met de kandidaten die Waylon daarvoor moest opofferen.

Bekijk het fragment hier:

Bekijk de hele aflevering van The Voice of Holland hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot The Voice of Holland

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Meer fragment gemist

Please update your browser