Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Gerard Joling kaapt op hilarische wijze gesprek met Angela de Jong in 'Jinek'

Gerard Joling kaapt op hilarische wijze gesprek met Angela de Jong in 'Jinek'

Gisteren was Angela de Jong te gast in ‘Jinek’ en reageerde op de eerdere uitlatingen van Gordon, die zacht gezegd niet blij met haar is. Maar het was Gerard Joling die het gesprek volledig kaapte.

| Belinda Janssen

Gordons voormalige tv-mattie Gerard Joling wreef nog wat extra zout in de wond, door te schermen met zijn volgens hem veel hogere salaris.

Reactie op kritiek in ‘Jinek’

Gordon fulmineerde deze week in De Wereld Draait Door dat Angela in haar vak als recensent te veel op de persoon speelt. Angela bedankte hem voor wat zijzelf als compliment beschouwt: “Ik zit hier niet om vrienden te maken in Hilversum.” Jinek stelde daarop dat Angela’s schrijfsels een sneeuwbaleffect hebben, omdat ze in een grote krant staan. “Of niet, Gordon?” vroeg ze vervolgens aan de tafelgenoot naast haar. Hilariteit alom, want daar zat niet Gordon, maar Gerard Joling, die meteen dubbel lag aan tafel.

Lees ook
Op deze programma’s in 2019 zit tv-criticus Angela de Jong wel (of juist niét) te wachten

Gerard haalt uit naar Goor

Voor Geer reden om de haatliefde-verhouding met zijn knipperlicht tv-collega nog eens aan te zetten. Geer: “Het scheelt maar een paar miljoen, hoor!” en begon enthousiast zijn verhaal over hoe hij de afgelopen jaren steevast een beter salaris had onderhandeld dan zijn concullega. “Ik vind dit heerlijk.” Gordon, die een dag eerder beweerde dat “Gerard altijd te veel geld vraagt want iemand moet die Botox-dokter toch betalen”, kreeg het salarisverschil keihard ingewreven. Gerard: “Botox-kliniek? Dat is altijd nog beter dan de afkickkliniek. Ik denk dat dat hem steekt: ik ben niet alleen de bestbetaalde band-artiest van Nederland, maar ook jarenlang de bestbetaalde presentator van SBS geweest. Maar ik wens hem veel succes.” Op Twitter gniffelde men genoegzaam mee.

Lees ook
Gordon raakt in ‘DWDD’ niet uitgesproken over Angela de Jong (tot verbazing van de kijkers én Matthijs)

Bekijk het fragment hier:

De hele aflevering van Jinek bekijk je hier

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: Screenshot Jinek

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser