fragment gemist

Jim (22) is volgens de coaches de eerste finalekandidaat van 'The Voice of Holland'

Jim (22) is volgens de coaches de eerste finalekandidaat van 'The Voice of Holland'

Het nieuwe seizoen van ‘The Voice of Holland’ (RTL4) ging gisteravond van start, en al tijdens de tweede auditie werden we verrast door een steengoed optreden. 

| Kirsten Zijderveld

Jim van der Zee uit Driebergen zong een eigen, Engelse versie van Amar Pelos Dois, het nummer waarmee de Portugese Salvador Sobral dit jaar het Songfestival won.

Lees ook
Dit zijn de veranderingen van het nieuwe seizoen ‘The Voice Of Holland’

Campertje
Naar eigen zeggen is Jim ‘een gitarist die ook is gaan zingen’, en in zijn afgelopen tussenjaar reisde hij in een campertje Europa rond en verdiende hij geld met muziek maken. Anouk is terug dit seizoen, en draait al als Jim nog maar een paar noten gezongen heeft. “Ik vind je onwijs goed, niet normaal. Ik hoorde het gelijk. Het enige wat ik wil zeggen – en dat heb ik écht niet vaak: ik wil heel graag dat je bij mij komt.”

Finale
De drie andere coaches draaien niet veel later en Ali vindt het uniek wat Jim doet. “Je bereik, met name in het laag, is onvoorstelbaar.” Volgens Waylon zou Jim best eens finalekandidaat kunnen zijn. Sanne doet daar nog een schepje bovenop: “Híj gelooft dat je finalekandidaat bent. Ik weet het zéker.”

‘De beste blind audition’
De lat lag echter hoog deze eerste aflevering, die door ruim twee miljoen mensen bekeken werd, en er waren nog twee kandidaten die het volgens de coaches ver kunnen schoppen dit seizoen. Volgens Ali deed Kimberley de beste blind audition tot nu toe. Zij zong Hello van Lionel Richie.

‘What about us’
Ook Tjindjara, die in de musical The Bodyguard heeft gezongen, is volgens de coaches hoogstwaarschijnlijk ‘finalemateriaal’. Ze zong What About Us van P!nk.

‘Martijn denkt dat het al movember is’
Ook kijkers verbazen zich over het talent. Veel Twitteraars zijn blij dat Anouk weer terug is, én er is nog een ding waar onophoudelijk over geschreven wordt: de nieuwe look van presentator Martijn Krabbé (met name zijn snor).

Bekijk de hele aflevering van The voice of Holland hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST | MUZIEK

Bron: RTL | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser