Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Yordi en Elisa trouwen in 'Married At First Sight', maar zien we hier blinde paniek?

Yordi en Elisa trouwen in 'Married At First Sight', maar zien we hier blinde paniek?

Het eerste ‘Married At First Sight’ (RTL 4) huwelijk is een feit: Yordi (28) en Elisa (31) gaven elkaar gisteren het jawoord. En aan hun eerste reactie te zien…

| Merel Boudrie

Nou ja, vertel jij het ons maar. Het was in ieder geval een tikkeltje ongemakkelijk.

Lees ook
Zo gaat het nu met Nikolai en Chantal, die meededen aan ‘Married at First Sight’

Voorbereidingen

In de tweede aflevering volgen we het bruidspaar bij de voorbereidingen: ze kiezen een trouwjurk en -pak uit, vieren (uiteraard) een vrijgezellenfeest en fantaseren er flink op los over hoe hun aanstaande eruitziet. David, Johan, Erik, Mark, Daan: bij Melissa komen alle namen in elk geval voorbij. En ze denkt dat hij 34 jaar is, bruin haar en bruine ogen heeft.

Daar gaan ze…

En dat komt niet echt in de buurt. Hoe dan ook: er gaat getrouwd worden. Hoewel de twee in eerste instantie nog niet eens zo nerveus zijn, komen de zenuwen vlak voor de ontmoeting voor het altaar toch wel. Het is Yordi die als eerste de zaal binnenkomt en meteen door de keuring gaat van de familie van Elisa. Terwijl wij ons nog afvragen wat de intentie is van de opmerking ‘hij heeft een nektatoeage’, komt ook Elisa de zaal binnen.

Paniek in de tent

Alles lijkt in eerste instantie goed te zitten, maar zodra de trouwambtenaar ze over het leven van hun partner vertelt, slaat de blinde paniek toe. Althans, dat dachten jullie cupido’s weer te zien. Yordi heeft door zijn hernia veel hulp nodig in het dagelijks leven, bijvoorbeeld met aankleden, en Elisa heeft al een zoontje van zeven.

Ongemakkelijkheid alom, dus. Zit er een kans van slagen in?

Lees ook
Deze koppels gaan trouwen in ‘Married at First Sight’ (en dit vinden jullie daar als cupido’s van)

Bekijk de aflevering hieronder terug. Ze zien elkaar voor het eerst op 34:57 min.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: Married At First Sight (RTL 4) | Foto: Still uitzending

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser