fragment gemist

Na dit wonderlijke optreden in 'De Slimste Mens' kent heel Nederland Lakshmi

Na dit wonderlijke optreden in 'De Slimste Mens' kent heel Nederland Lakshmi

‘Wie is Lakshmi?’, vroegen veel kijkers zich gisteren af bij ‘De Slimste Mens’. Maar dankzij de ietwat hysterische uitzending weet iedereen inmiddels wie ze is.

| Belinda Janssen

1.383.000 miljoen mensen zagen hoe de Wijchense zangeres zich met de meest onwaarschijnlijke antwoorden door de finale heen sloeg.

Lees ook
‘Braboneger’ Steven Brunswijk belandt in meest sneue finale ooit van ‘De Slimste Mens’

Claim to fame
Meedoen aan een spelletje, realityshow of survivalprogramma kan héél goed uitpakken voor de carrière van ambitieuze BN-ers in spé. Dat geldt zeker voor Lakhsmi Swami Persaud. Ondanks haar talent – ze maakt pop met een duister randje – is ze nog geen household name. Maar dat is nu in haar voordeel veranderd dankzij de uitzending van De Slimste Mens. De 23-jarige muzikante werd door Philip Freriks met al haar exotische namen gepresenteerd aan het publiek en de kijkers thuis. Waar ze die mooie namen vandaan heeft? Haar snedige antwoord: “Van mijn ouders!” En zo begon een aflevering vol heerlijke Lakshmi-logica.

Killerbody
Om het ijs te breken en een reeks relevante vragen in te leiden, vroeg Philip de quiznieuweling naar haar dagelijkse bezigheden en hobby’s. De zangeres sport zo’n drie keer in de week, wat bij Philip de vraag opriep of zij dan ook ‘zo’n killerbody’ heeft. Een nogal ongemakkelijke vraag die Lakshmi op de best mogelijke manier pareerde: “Wat vind jij?” Philip: “Je ziet er wel strak uit!”, om vervolgens door te vragen over de al dan niet aanwezige piercings in haar lichaam. Daarmee was de toon gezet.

Blufpoker of superslim? 
Lakshmi kreeg zowel pittige als triviale vragen voor haar kiezen, waarop ze de meest bizarre antwoorden gaf. Op de vraag wat een bultrug was, meldde de muzikante dat ze ‘niks met vissen had’. Toen ze er tijdens een vakantie onverhoopt toch eentje in zee spotte, was ze ‘rennend over het water’ gevlucht. Maar wie dacht dat de paarsharige kandidate wel kon inpakken, had het mis. In de finale speelde ze tegenstander Jochem van Gelder er finaal uit. Met een vraag over partydrugs, dat dan weer wel. Hopelijk zorgt Lakshmi vanavond voor net zoveel entertainment in De Slimste Mens. Wij houden nu al van haar.

Lees ook
Wat een baas: politicus Klaas Dijkhoff wint finale ‘De Slimste Mens’

Twitter lacht zich rot om Lakshmi
Op Twitter lag men in een deuk om het dolkomische optreden van Lakshmi. De zangeres kon er zelf ook om lachen: ze was na het programma driftig bezig met het retweeten van de vele opmerkingen over haar persoontje.

Bekijk de hele uitzending van De Slimste Mens hier. Het fragment begint op 05.21 minuten. Wil je ook zien hoe Lakshmi tegenstander Jochem vermorzelt in de finale? Scroll dan door naar 36.45 minuten.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

Bewaren

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: Screenshot De Slimste Mens

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser