fragment gemist

'Help, mijn man is klusser': Mees is razend op John en zijn klusteam

'Help, mijn man is klusser': Mees is razend op John en zijn klusteam

Heftige taferelen, gisteren in ‘Help, mijn man is klusser’. Huiseigenaar Mees staat overduidelijk helemáál niet op John Williams en zijn klusteam te wachten.

| Belinda Janssen

Mees gaat volledig over de rooie als hij erachter komt dat zijn vrouw Femke het klusprogramma heeft ingeroepen voor hulp.

Lees ook
Scheiding op camera: Huub en Renate slopen relatie in ‘Help, mijn man is klusser’

Ongekend relatiedrama
Ondanks alle ellende die er doorgaans aan vooraf is gegaan, zijn de meeste mensen dolblij als John Williams en zijn team een handje helpen na een vastgelopen verbouwing. Voor Mees en Femke draait het uit op een ongekend relatiedrama. Dat begint al als het team arriveert bij de woning van het stel. Mees heeft Femkes mail aan John Williams onderschept en weigert het team de toegang tot het huis.

John praat de blaren op zijn tong
John Williams moet de blaren op zijn tong praten om uiteindelijk tóch naar binnen te mogen. Maar daarmee zijn de problemen nog lang niet opgelost. Mees is vijandig, agressief en ronduit eigenwijs. Alle voorstellen van het klusteam kraakt hij af en hij voorspelt dat ze het werk nooit op tijd af zullen krijgen. Ook de door het programma geregelde materialen en spullen zijn absoluut niet naar zijn smaak. Dat hij het allemaal gratis krijgt aangeboden en het er van John zelfs ‘meteen weer eruit mag slopen’, kalmeert hem allerminst.

Lees ook
Matthieu woedend dat hij is opgegeven voor ‘Help, mijn man is klusser’

Mees gaat over de rooie
Als de klussers aan de tegels van de badkamer beginnen, gaat het pas echt mis. Femke moet het al jaren doen met een aftandse wasruimte, waardoor hun drie kinderen niet behoorlijk kunnen douchen of badderen. Mees gaat compleet over de rooie. Schreeuwend en tierend beent hij naar zijn schuurtje. “Sodemieter op met die kut-camera, want ik word er helemaal hysterisch van!” John roept de hulp in van Mees’ zus, maar ook zij kan hem niet kalmeren.

Scheuren in de de relatie
Volgens zijn familie is Mees bang voor de reactie van Femke, mocht de badkamer niet zo worden als zij hoopt. Gelukkig is Femke wél blij met het eindresultaat, maar de scheuren in hun relatie hebben beslist wat meer tijd nodig. Want één ding is pijnlijk duidelijk na deze ontluisterende aflevering: ieder huisje heeft zijn kruisje, maar bij de één weegt het een stuk zwaarder dan bij de ander.

Twitter is in shock
Op Twitter was men verbijsterd door het onberekenbare gedrag van Mees. Al was er volgens veel kijkers wel wat meer aan de hand dan een mislukte verbouwing.

https://twitter.com/jacquelineduits/status/855158276299862018

Toch vroegen veel kijkers zich af of Mees niet meer baat zou hebben bij professionele hulp, in plaats van een metamorfose-team:

Bekijk de hele aflevering van Help, mijn man is klusser hier. Het fragment begint op 21.00 Minuten.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot Help, mijn man is klusser

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Meer fragment gemist

Please update your browser