fragment gemist

Heerlijk positief: Karin uit 'Ik Vertrek' vertelt over haar minigolfavontuur op Bonaire

Heerlijk positief: Karin uit 'Ik Vertrek' vertelt over haar minigolfavontuur op Bonaire

Sommige mensen hebben een jaloersmakend optimisme, waarmee ze elke tegenslag overwinnen. Karin uit ‘Ik Vertrek’ is zo iemand. Gisteren was ze te gast bij ‘DWDD’.

| Belinda Janssen

De goedlachse Capelse zorgde vorige week voor zo ongeveer de meest besproken aflevering van het programma ooit.

Lees ook
Hans en Karin blijven positief na tegenslagen op Bonaire in ‘Ik Vertrek’

Dromen van een minigolfbaan
Veel mensen hebben grootse en meeslepende plannen in hun leven, maar er zijn er maar weinig die ze daadwerkelijk tot uitvoering brengen. Karin en haar man Hans deden dat wél. Met pijn in hun hart zegden ze hun banen op en vertrokken naar Bonaire, om een minigolfbaan (“Maar dan met adventure“) te beginnen. Wat volgde was een drama waarin vergunningen, lekkages en bouwkundige tegenvallers roet in het Caraïbische eten gooiden.

Goed plan, slecht uitgevoerd
Bij Matthijs van Nieuwkerk aan tafel vertelde Karin over haar dromen en de tegenvallende uitvoering daarvan. Hans was er niet bij, maar Karin had genoeg gespreksstof. Het hele plan was slecht voorbereid, vindt ze zelf ook: “We waren er wel al eens op huwelijksreis geweest.” Tafelheer André van Duin: “Tijdens je huwelijksreis heb je ook wel wat anders te doen.” Karin: “Toen nog wel ja, dat is nu ook wel minder.”

Lees ook
‘Ik Vertrek’ alleen maar leedvermaak? Eindredacteur Floor de Vreede vindt van niet

Nu al smullen: er komt een vervolg
André vroeg zich af hoe ze toch zo onvoorbereid te werk konden gaan en er zelfs niet eens een vergunning was geregeld om een golfbaan aan te leggen. Karin: “We dachten: we gaan gewoon als een kip zonder kop. We nemen twee containers mee en dan zien we wel verder.” Toch is het stel, dat al twee jaar zonder inkomen leeft, vol goede moed over een succesvol vervolg op dit grenzeloze fiasco. In het komende seizoen krijgen ze zelfs een update-programma.”We pasten niet in één aflevering.” Want het huis is er inmiddels, en die golfbaan kómt er. Zeggen ze. Dat belooft wat.

Twitter ligt in een deuk
Op Twitter kon men de positiviteit van Karin wel waarderen. Gezien hun populariteit onder de kijkers past dit stel niet eens in twéé afleveringen.

Bekijk het fragment hier:

Bekijk de hele aflevering van De Wereld Draait Door hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: Screenshot De Wereld Draait Door

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser