Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Koninklijk paar zingt mee met Roel van Velzen tijdens het Bevrijdingsconcert

Koninklijk paar zingt mee met Roel van Velzen tijdens het Bevrijdingsconcert

Bevrijdingsdag werd gisteren weer uitbundig gevierd met muziekfestivals in het hele land. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zongen luidkeels mee met Roel van Velzen.

| Belinda Janssen

Het koninklijk paar genoot met volle teugen van het Bevrijdingsconcert op de Amstel.

Lees ook
De lucht in om de vrijheid te vieren: de ambassadeurs zitten in de helikopter

Prachtige performances voor het Koninklijk paar
Geen betere manier om de vrijheid te vieren dan met muziek. Tijdens het concert op de Amstel werd dan ook flink uitgepakt met optredens van onder meer Remy van Kesteren, de cast van de musical Soldaat van Oranje en Roel van Velzen. Het Metropole Orkest zorgde voor de begeleiding. Een lust voor zowel het oog als het oor, want ook prima ballerina Igone de Jongh trakteerde het koninklijk paar en het publiek op een prachtige performance.

Lekker meezingen met Roel van Velzen
Willem-Alexander en Máxima hebben de afgelopen dagen heel wat ceremoniële verplichtingen achter de rug, maar het concert van gisteren was duidelijk het moment dat werk en plezier samenkwamen. Ze genoten zichtbaar van de optredens, en zongen zelfs luidkeels mee met Roel van Velzen, die afsloot met een schitterende versie van zijn hit Baby Get Higher. Eerder op de avond had hij, hoe toepasselijk, de Queen-klassieker Somebody to Love neergezet.

Lees ook
Update: Broederliefde toch welkom op Bevrijdingsfestival Zwolle

Twitter is lovend over Roel
Op Twitter genoot men niet alleen van de vrijheid, maar ook van de knappe optredens tijdens het festival. Waarbij Roel van Velzen tot absolute held van de dag werd uitgeroepen. Zo’n feestje wil men elke dag wel vieren.

Bekijk de hele aflevering van NOS Bevrijdingsdag hier. Het fragment begint op 1.28.30 minuten. 

Nog meer video’s zien?

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

Kom shoppen, schransen en dansen op het LINDA.festival op 10 en 11 juni. Psssst…Linda (-6 kilo) komt ook. Kijk en koop kaartjes hier.

NIEUWS | KONINGSNIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: NPO | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser