Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Gordon neemt niet drie, maar slechts twee mannen mee naar Zuid-Afrika

Gordon neemt niet drie, maar slechts twee mannen mee naar Zuid-Afrika

Gordon besloot deze week in zijn programma ‘Gordon gaat trouwen’ (RTL4) niet drie potentiële bruidegommen mee te nemen naar Zuid-Afrika, maar slechts twee. Pas op: spoilers.

| Kirsten Zijderveld

Rogier en Manuel zijn de twee gelukkigen.

Lees ook
Gordons zoektocht naar de ware gaat verder en íédereen hoopt op Rogier

Vertrekhal
De aflevering van Gordon Gaat Trouwen eindigde gisteren met een verrassing. Gordon vertelde zijn getuige Gerard Joling in de vertrekhal van Schiphol namelijk dat hij twee mannen in Nederland wilde achterlaten.

Rogier & Manuel
Gordon: “Het was echt een rollercoaster voor mij. Ik ga voor de keuze van mijn hart, ik kies ervoor om twee mannen mee te nemen. Het eerste ticket is voor Rogier.” Het tweede ticket gaf hij aan de knappe Italiaan Manuel.

‘Een leven met hem’
Vooral Gerben reageerde teleurgesteld op het onverwachte besluit van Gordon. “Het viel koud op mijn dak. We hadden zulke fijne gesprekken. Ik was echt al bezig met het huwelijk en dacht na over een leven met hem”, zei hij in een reactie. “Het hakt erin nu blijkt dat het toch minder wederzijds is. Maar ik kan de liefde niet afdwingen.” Ook afvaller Roy ligt er naar eigen zeggen wakker van.

Lees ook
Zus van Gordon ‘verklapt’ met wie haar broer is getrouwd

Kaapstad
De keuze voor Rogier zagen veel kijkers al aankomen (en daar hoopten ze ook op). Gordon zoende al met Rogier, die vader is van een dochter, tijdens hun eerste date. De komende (en laatste) twee afleveringen spelen zich af in Kaapstad. Daar vond het televisiehuwelijk onlangs al plaats, en Gordon is momenteel op huwelijksreis. ‘Liefs uit het paradijs’, schreef hij op Facebook. Kijkers moeten nog heel even wachten om te weten met wie hij daar is.

Bekijk de hele aflevering van Gordon Gaat Trouwen hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Bron: ANP/RTL | Foto: LINDA.112 Cornelie Tollens

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Die man is zo decadent en vals ik kijk er echt nooit meer naar dat hij zendtijd krijgt en zo'n groot budget zegt ook wel iets over RTL.

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser