Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Kijkers genieten van Frans (76), die in 'Golden Boys' op zoek gaat naar liefde

In het nieuwe SBS6-programma ‘Golden Boys’ helpt André Hazes mannen van zeventig plus aan een nieuwe liefde. Deze week is het Frans (76) die op zoek gaat naar een leuke vrouw.

| Kirsten Zijderveld

Tijdens zijn dates maakt hij de lolligste opmerkingen, en daar genieten kijkers nogal van.

Nieuwe liefde

Er komen maar liefst veertig (!) vrouwen naar het romantische kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest om Frans te ontmoeten. De meesten van hen zeggen een sportieve man te zoeken, en dat zit wel goed: Frans is de oudste skileraar van Nederland. Tijdens een vragenronde vertelt hij meer over zichzelf, en dat is wanneer een aantal vrouwen al voelt dat hij niet helemaal hun type is; ze vertrekken naar huis.

Speeddaten

Vanuit een andere kamer bekijkt Frans daarna de ‘oogst van de dag’, want hij mag slechts zes vrouwen meenemen op speeddate. En die speeddates zijn genieten: Frans vertelt schaamteloos met drie pruimen te ontbijten “want dat is goed voor de ontlasting”, maakt een dubbelzinnige grap over ‘ketsen’ en – ook niet onbelangrijk – vraagt welk merk fiets zijn date heeft. Na die speeddates kiest Frans drie dames uit die bij hem thuis een hapje komen eten, en zij nemen hem op hun beurt mee een dagje uit. De vrouw die overblijft mag met Frans mee een romantisch weekendje weg.

‘Ketsen’

Bovenaan de pagina zie je hoe Frans er een dubbelzinnige opmerkingen in gooit, en hieronder hoe het er tijdens het diner bij Frans thuis aan toe gaat. De hele aflevering van Golden Boys kijk je hier.

Lees ook
Nu al zin in: ‘First Dates’ niet meer wekelijks, maar dagelijks op televisie

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: SBS6 | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser