Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Gerard Joling over Gordon: 'Het is een heel vervelend, moeilijk mens'

Gerard Joling over Gordon: 'Het is een heel vervelend, moeilijk mens'

Gisteren schreven we al dat Gerard Joling in ‘Ellen & Naomi: 24 uur mandekking’ (SBS6) onthulde hoeveel bedpartners hij heeft gehad. In datzelfde programma deed de zanger een boekje open over Gordon. 

Sinds het verschijnen van de biografie van Gordon blijken de twee niet heel goed meer met elkaar te kunnen opschieten.

Lees ook
Daar had-ie de kracht blijkbaar wél voor: Gerard Joling onthult (enorme) aantal bedpartners

‘Gordon is ongelooflijk jaloers’

“Ik was verbijsterd door wat-ie allemaal schreef, dingen waar ik me niet in herkende. Ongelooflijk jammer, het was allemaal beledigend”, vertelt Gerard aan Ellen Hoog en Naomi van As. Volgens hem is Gordon ongelooflijk jaloers, niet alleen op Gerard maar ook op anderen, en heeft hij daarom zoveel lelijke uitspraken gedaan in zijn boek.

Geen programma meer (maar toch wel)

“En het is ook nooit goed. Ik kan verschrikkelijk om hem lachen, maar het is een heel vervelend, moeilijk mens”, vervolgt Gerard. De twee hebben afgelopen jaren meerdere programma’s gemaakt samen, waarin hun vriendschap onbreekbaar leek, maar niets is minder waar. Gerard liet eerder bij Jinek al weten dat-ie een programma samen niet meer ziet zitten. Een opvallende uitspraak, want onlangs werd weer bekend dat de twee samen The Voice Senior gaan presenteren.

Lees ook
Gerard Joling ziet programma met Gordon niet meer zitten na biografie

Bekijk de hele aflevering van Ellen & Naomi: 24 uur mandekking hier. Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser