Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Georgina Verbaan over 'rommelige jeugd' waarin ze werd gepest: 'Ik voel me eigenlijk nog steeds alleen'

Georgina Verbaan over 'rommelige jeugd' waarin ze werd gepest: 'Ik voel me eigenlijk nog steeds alleen'

Samen met haar beste vriend Patrick Martens en haar vader maakt Georgina Verbaan in ‘Waar is de Mol?’ (SBS6) de reis van haar leven naar Indonesië. Daar vertelt ze Johnny de Mol over haar ‘rommelige’ jeugd.

| Jet Canneman

Als kind had ze het niet altijd makkelijk, omdat ze gepest werd en veel verhuisde.

Moeizame band met moeder

Georgina’s ouders scheidden toen ze nog jong was, waarna ze opgroeide bij haar moeder, met wie ze een moeizame band had en heeft. Haar vader zag ze één keer in de twee weken. “Ik had nooit zoveel vrienden, was best Einzelgängerig”, vertelt Georgina. “Maar we zijn ook veel verhuisd, m’n jeugd is gewoon best een beetje rommelig geweest. Ik heb op veel verschillende scholen gezeten en ben ook wel gepest.”

Overlevingsstand

Op haar vijftiende ging Georgina al het huis uit omdat ze verlangde naar zelfstandigheid. “Maar toen ik eenmaal het huis uit was, was het alsnog een rommeltje, want ik had geen idee.” Georgina legt uit hoe ze in overlevingsstand stond, en altijd heeft gestaan. “Ik was altijd bezig met de rommel en niet met onderliggende dingen, dat komt later pas, als het beter gaat.”

Lees ook
Jan Versteegh openhartig over moeilijke jeugd in ontroerend gesprek met zijn vader

‘Het komt goed’

“Ik voel me eigenlijk altijd wel alleen… nog steeds, maar daarom is Patrick zo belangrijk, hij geeft me het gevoel dat ik connected ben. En m’n dochter natuurlijk.” Op de vraag van Johnny wat ze tegen de jonge Georgina zou willen zeggen, is Georgina even stil, maar antwoordt dan: “Het komt goed.” Pas sinds kort kan ze trots zijn op wat ze heeft bereikt, vertelt ze. “M’n eigen huisje, m’n dochter en m’n kat. Dan denk ik: wow, wat heb ik dat goed voor elkaar.”

Bekijk het fragment hieronder. Kijk de hele aflevering van Waar is De Mol? hier terug.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: SBS6 | Foto: SBS6

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser