fragment gemist

Geer en Goor doen eenzame Karel (72) een uurtje betaalde sex cadeau

Geer en Goor doen eenzame Karel (72) een uurtje betaalde sex cadeau

Ook oudere mensen hebben zo hun behoeften. Gisteren trakteerden Geer en Goor in ‘Stevig Gebouwd’ de bejaarde Karel (72) op een bezoekje aan een escort.

| Belinda Janssen

Karel had naar eigen zeggen al tien jaar geen sex meer gehad, maar kon nu voor één keer kiezen uit de vrouwen.

Lees ook
Geer en Goor verrassen Elly (79) met motorrit: ‘Ah, zalig!’

Karel mist méér dan een praatje
Karel, ex-marinier, vertelt dat zijn pensioen zo krap is, dat hij wel eens een paar dagen niet eet. Maar dat vindt de kwieke bejaarde nog niet het ergste. Hij voelt zich eenzaam en mist meer dan alleen een praatje met andere mensen.

Al jaren zonder sex
Karel heeft namelijk al járen geen sex gehad. En dat mist hij enorm, sinds zijn tweede vrouw bij hem weg is. Dat gaat Geer en Goor zo aan het hart, dat ze een een wel heel speciale verrassing voor hem regelen: een bezoekje aan een erotische club.

Uit eigen zak
Daar zitten drie schaars geklede vrouwen voor hem klaar om hem een gezellig uurtje te bezorgen. Gerard en Gordon willen wel even duidelijk hebben dat het budget daarvoor níet uit het ouderenfonds komt, maar uit hun eigen zak.

Drie dames van plezier 
Karel nestelt zich glunderend tussen drie dames van plezier op de roodleren bank. Als hij wederom vertelt dat hij intimiteit zo heeft gemist, neemt hij geen blad voor de mond: “Als ik weer eens ejaculeer, dan komt het er in poedervorm uit.” De kijkers mogen daar misschien van schrikken, de dames hebben volgens eigen zeggen wel vaker met oudere klanten te maken. Want taboe of niet: die behoefte is er dus wel.

Lees ook
Lief: Geer & Goor vragen mevrouw Van de Water (101) naar haar geheim

Twitter gunt Karel zijn pleziertje
Na gedane zaken keerde Karel met een brede grijns op zijn gezicht terug. Missie geslaagd, mogen we wel zeggen. Op Twitter zat men flink te gniffelen om zijn nogal openhartige uitspraken.

Toch vonden sommigen deze ‘hulp-actie’ toch wel wat ver gaan:

Bekijk het fragment hier:

Bekijk de hele aflevering van Geer & Goor: Stevig Gebouwd hier.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

Meer (gratis) journalistieke stukken? Meer achtergrond, meer verdieping? Je krijgt het met Blendle Premium. Probeer het nu een maand gratis: cadeautje van LINDAnieuws. Hebben? Klik hier.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: RTLXL | Foto: Screenshot Geer & Goor: Stevig Gebouwd

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser