Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

fragment gemist

Rapper Fresku brengt emotioneel nummer uit voor zijn zieke pasgeboren zoontje

Rapper Fresku brengt emotioneel nummer uit voor zijn zieke pasgeboren zoontje

Vorige maand liet rapper Fresku weten dat zijn pasgeboren zoontje Rayaan aan het vechten was voor zijn leven. Gisteren bracht Fresku een track uit voor Rayaan, met wie het inmiddels gelukkig een stuk beter gaat.

| Jet Canneman

Aan Shownieuws (SBS6) vertelt hij over de heftige eerste maand van Rayaan.

Zo klein en kwetsbaar

“Ik heb wel momenten gehad dat ik dacht: hij is zo klein en zo kwetsbaar, moet hij dit wel allemaal meemaken meteen al?” Zichtbaar aangeslagen vertelt Fresku: “Moeilijk om te zeggen, maar je gunt het hem echt niet.” De rapper voelde zich compleet machteloos toen zijn zoontje aan het vechten was voor zijn leven: “Het enige dat je kan doen is positieve energie sturen.”

‘Met tranen in m’n ogen geschreven’

Als het gezin van Fresku zijn intrek heeft genomen in een Ronald McDonald huis, heeft hij tijd om alles te verwerken in een nummer. “Ik heb het echt met tranen in m’n ogen zitten schrijven in het donker terwijl iedereen sliep.” Opgelucht vertelt Fresku dat het gezin langzaam weer wat meer vertrouwen krijgt in Rayaans herstel. “Hij is sterk en stabiel. Ik denk dat we het ergste gehad hebben.”

Kijk de hele aflevering van Shownieuws hier terug.

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

 

 

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST

Bron: SBS6 | Foto: SBS6

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer fragment gemist

Lees dit ook even

Please update your browser